Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tanja Žagar spregovorila o predsodkih

28. 11. 2020; 03.30
Avtor: K.M.
tanja žagar

Tanja Žagar foto: pg

S kakšnimi predsodki se je priljubljena pevka soočala, ko se je podala na pot samostojne kariere?

Nedavna raziskava Inštituta Mediana za blagovno znamko Loka Special je pokazala, da se številni Slovenci bojimo novosti, saj se sprašujemo, kaj bodo o njih rekli drugi. S kakšnimi predsodki se je pred petnajstimi leti soočala Tanja Žagar?

Energična, drzna in izjemno uspešna rdečelaska - vse to je danes priljubljena glasbenica Tanja Žagar, a priznava, da ni bilo vedno vse tako rožnato. Ob začetku samostojne glasbene poti po dolgoletnem uspešnem delovanju v najstniški skupini Foxy teens so jo številni prepričevali, naj ne tvega, saj ji ne bo uspelo kot solistki. "'Tanja, skoraj nemogoče je, da bi po devetih letih v najstniški skupini Foxy teens, lahko karkoli naredila tudi kot solistka.' To je bil predsodek s katerim sem se srečala pred petnajstimi leti," je predsodek na družbenem omrežju opisala Tanja.

Kot je pokazala raziskava, se več kot dve tretjini Slovencev bojita tveganja, a Tanja takrat na srečo ni bila ena izmed njih, potrditev njene takrat prave odločitve pa so tudi številne nagrade, saj je med drugim prejela dva Viktorja za glasbenega izvajalca in osvojila številne glasbene festivale.

Življenje nas včasih popolnoma preseneti z novi priložnostmi in izkušnjami, ki lahko v hipu spremenijo naše življenje. A mnogi se tega bojijo, saj prisegajo na udobje ustaljenih navad in tradicije, hkrati pa se marsikdo sprašuje, kaj bodo o njih rekli drugi, kar je potrdila tudi nedavna raziskava Inštituta Mediana za blagovno znamko Loka Special , ki razkriva vse o predsodkih, navadah ali zadržkih slovenskih potrošnikov pri sprejemanju novega, drugačnega in boljšega. Tudi številni znani Slovenci so pogosto tarče predsodkov, ki so jih tokrat svojim oboževalcem razkrili ob skodelici kave Loka Special, ob tem pa priznali, da so tudi oni kdaj sodili le po izgledu in prvem vtisu.

prejšnji članek
Nika Zorjan o poljubu s tistim, ki ji največ pomeni
Svet slavnih
Nika Zorjan o poljubu s tistim, ki ji največ pomeni
naslednji članek
Tega o suhem ščetkanju kože najbrž še ne veste!
Moda&Lepota
Tega o suhem ščetkanju kože najbrž še ne veste!
#obraziavenija
obraziavenija