stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Umrl basist priljubljene Riblje čorbe

29. 11. 2020; 02.32
Avtor: K.M.
Miša Aeskić, Riblja čorba

Miša Aeskić, Riblja čorba foto: Mediaspeed

Zaradi posledic bolezni Covid-19 je umrl srbski glasbenik Miroslav Miša Aleksič, ki je bil del skupine vse od ustanovitve leta 1978.

Pred dnevi je hči glasbenika presenetila s pretresljivim sporočilom, v katerem je sporočila, da se njen oče, zaradi okužbe s koronavirusom, bori za življenje. Države nekdanje Jugoslavije pa je danes pretresla vest, da je boj z boleznijo izgubil Miša Aleksić, basist skupine, ki je bil njen član vse od leta 1978, oziroma od ustanovitve skupine.

Basist je umrl včeraj, v svojem 67. letu. Miša naj bi se najprej zdravil na domu, a se mu je stanje v zadnjih dneh močno poslabšalo.

O glasbenega kolega se je na družbenem omrežju že poslovil tudi Bora Đorđević, glavni pevec skupine. "Zjutraj je umrl moj brat Miša. Zadnje dni se je boril kot lev. 42 let sva skupaj igrala in ne morem si predstavljati, da ga ni več. 42 let se nisva nikoli grdo pogledala, kaj šele skregaka. Nastopa si ne morem predstavljati brez njega. Dogovorila sva se, da bova skupaj umrla na odru, a je on pohitel. Hvala ti za vse. Bora," je slovo, ki ga je skupina objavila na uradnem Facebook profilu. 

prejšnji članek
Katera moka je najbolj zdrava?
Zdravje
Katera moka je najbolj zdrava?
naslednji članek
Z ingverjem nad prehlad, pa tudi nad ...
Zdravje
Z ingverjem nad prehlad, pa tudi nad ...