kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

la-palma, lava, izbruh-vukana Svet24.si

FOTO: Lava golta vse pred sabo, a naravi se je ...

blaz1 Svet24.si

Blaž Švab o tem, kaj je počel med poletjem, in ...

milan kucan 1990 bobo Reporter.si

Ljerka Bizilj: Kako sem postala »Kučanova ...

oshkosh, lkov 4x4, matej tonin Necenzurirano

Zakaj Tonin ni razkril, da bo kupil še 100 ...

kmetija, ambrož, nina-radi Njena.si

Nina Radi na Kmetiji našla svojega sanjskega ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Helena Blagne presenetila z novo poslovno zgodbo
| J.K.

Helena Blagne presenetila z novo poslovno zgodbo

Helena Blagne, Raay Production

Svet glasbe je že predolgo zavit v sivino in mnogi bijejo težke bitke. Za Heleno Blagne težki časi predstavljajo vzpodbudo, da stopi izven utečenih tirnic. Pevka ima za vas veliko presenečenje – se je podala v kozmetične vode?

»Drage moje, res sem srečna, da bom kmalu lahko delila z vami nekaj, kar sem pripravljala cela 3 leta. Ja, proces je bil dolg, a brez tega ni izjemnih rezultatov. Ker si zaslužite le najboljše, smo toliko časa in energije vložili v razvoj produkta na katerega sem neskončno ponosna. Uganete kaj sem vam pripravila?« je z objavo na družbenem omrežju presenetila pevska diva Helena Blagne in prejela izjemen odziv navdušenih oboževalk, ki so na podlagi slogana, 'Koža, ki jo ljubim', uganile, da bo pevka na trgu ponudila negovalno kremo za obraz.

Kot razkrivajo podatki na že objavljeni prodajni strani, je Helena postala obraz dnevne in nočne regenerativne kreme hell1, katere formulo so minula leta razvijali strokovnjaki podjetja AstraVita. »Vesela sem, da sem postala njen obraz, zato hell1 privoščim tudi vašemu, saj tudi ve, drage dame, brez dvoma ljubite svojo kožo,« je pevka izrazila zaupanje v naravno vlažilno kremo, za katero je potrebno odšteti nekoliko manj kot 50 eur.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?