Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Srečen Anej razkril podrobnosti zaroke

5. 12. 2020; 08.00
Avtor: K.M.
anej iza 1

anej iza foto: arhiv BQL

V najnovejšem videospotu dvojca BQL za pesem Budala je oboževalce čakalo presenečenje, saj je mlajši glasbenik, 21-letni Anej Piletič, javno oznanil, da je zaročen s svojo izbranko Izo Hrastnik Fink.

Čeprav se je v medijskih krogih že večkrat namigovalo, da je pevec in producent Anej Piletič svoje srce oddal vizažistki, ki večkrat poskrbi tudi za videz ekipe Raay music, Izi Hrastnik Fink, vseeno nismo pričakovali tako bučne potrditve razmerja.

Videospot pesmi Budala se namreč zaključi z dejanskim posnetkom njune zaroke na Ljubljanskem gradu, ki jo je Anej na skrivaj posnel s telefonom. Za revijo Zvezde Lady pa sta zaljubljenca potrdila, da že imata datum poroke, ki se bo zgodila konec avgusta 2021. Bodoča ženin in nevesta sta nam zaupala, kako je zaroka potekala. »Na najino tretjo obletnico, 9. septembra,« nam je datum zaroke potrdila simpatična Iza, ki na družbenih omrežjih večkrat navduši s svojimi make-up umetninami, ob tem pa je dodala, da je bila nad Anejevo potezo zelo presenečena. »Rada imam, da je vse pod nadzorom. Po navadi tudi imam, zdaj pa nisem imela. Bila sem zelo presenečena. Če zdaj razmišljam za nazaj, se je obnašal malo čudno, tako da bi lahko pričakovala.« Anej pa dodaja, da je sam imel vse načrtovano, a mu je Iza njegove načrte vseeno ves čas spreminjala. »Jaz sem imel vse načrtovano, Luka Sešek je prišel zapet. Vedel sem, katera pesem bo, točno uro, šifre z natakarji, super restavracija in hrana. Vse sem načrtoval, kje mora sedeti Iza in kje jaz, ampak če Iza, ki želi imeti vse pod nadzorom, sedi na določenem mestu, kaže vsem hrbet, kar pa njej ni všeč.« Iza pa z nepoznanim načrtom kar ni in ni želela sodelovati, saj se je zapletlo tudi pri samem prstanu. »Dobiti bi morala sladico, dva čokoladna sufleja. Njen bi morala biti škatlica s prstanom, posuta s čokolado, ona pa reče: 'Ne vem, če bom sladico, sem se najedla,'« še v smehu doda Anej, ki mu je na koncu zdaj že zaročenko vseeno uspelo presenetiti. Kar se odlično vidi tudi na videoposnetku, na katerem Iza kar ne more verjeti, kaj se dogaja. Ob tem pa še priznavata, da so vsi okoli njiju vedeli za Anejeve načrte in tudi videli prstan. 

anej iza foto: arhiv BQL

POROKA KONEC POLETJA
»Lokacijo imava že izbrano. Pregledala sva kar nekaj lokacij, a sva se na koncu odločila za Galerijo okusov, ker nama predstavlja neko odlično kombinacijo.« Lokacija pa je všeč tudi Izi, saj je v Celju, od koder prihaja. Poroka bo odlična kombinacija modernega in klasičnega. »Pes bo prinesel prstana,« z nasmeškom na obrazu pojasnjujeta.

PESEM JE PRIŠLA NAKLJUČNO
Ker se videospot in pesem Budala tako zelo povezujeta z dejansko zgodbo in s tem, da Anej v resničnem življenju ni naredil usodne napake, je zanimiv podatek, da pesmi ni napisal on. »Besedilo za Budalo je napisala Marjetka, ampak je bila ena tistih situacij, ko vidiš besedilo in začutiš, 'ja, to bi lahko bil jaz'. Zaradi tega smo obe zgodbi povezali.«

prejšnji članek
Znane Slovenke kljub ukrepom letos ustvarjale venčke
Svet slavnih
Znane Slovenke kljub ukrepom letos ustvarjale venčke
naslednji članek
Sara Rutar zavihala rokave v delovni akciji
Svet slavnih
Sara Rutar zavihala rokave v delovni akciji