kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Spet boste lahko uživali v igri Voranca Boha

7. 12. 2020; 05.00
Avtor: P.R.
Voranc Boh

Voranc Boh foto: Urša Premik

Številni gledalci serije Reka ljubezni so bili močno razočarani, ko jo je zapustil igralec Voranc Boh, ki je upodabljal Blaža Slaka. Preverite, kje ga boste že zelo kmalu lahko spremljali.

Že zelo kmalu si boste lahko namreč ogledali nadaljevanje priljubljene serije Lajf je tekma, komedije, ki se v športnem duhu igra z življenjskimi izzivi. Se še spomnite prikupno zmedenega Bojana, čigar življenje se znajde pod drobnogledom športnih komentatorjev? Voranc Boh bo v glavni vlogi znova postavljen pred številne življenjske izzive, ki jih bosta spremljala komentatorja Erik in Miran, Anže Zevnik in Luka Cimprič. In kaj prinaša druga sezona po neslavnem razpadu dvojice Bojan in Ema (Gaja Filač)? Serija na program VOYO prihaja 18. decembra. 



Premiera druge sezone Lajf je tekma 18. decembra
Bojan še vedno ni prebolel Eme, po bolečem razhodu se je zjokal, saj mu je to razmerje od dosedanjih pomenilo največ in odloči se, da bo na vse načine poizkusil to romanco oživeti. Udeleži se zabave skupne prijateljice, ker ve, da bo tam tudi Ema in dejansko se mu uspe prikupiti nazaj. Njegovo patetično ljubosumje pa je zanju skoraj usodno. A prosimo brez strahu, naš junak Bojan ima seveda odlično pripravljen in strateško razdelan načrt, kako dobiti Emo nazaj. Njegove strategije ter taktike napada in obrambe pa znova zavzeto komentirata njegova osebna komentatorja Erik in Miran. Bo mladi Bojan znova napadal ali se bo znašel v taktiki obrambe, pa si bodo gledalke in gledalci lahko ogledali že kmalu.

Gaja Filač in Voranc Boh foto: Urša Premik



V nizkem štartu tudi glavni junaki in bogata igralska zasedba
Voranc Boh, ki upodablja glavni lik simpatično zmedenega Bojana, izpostavlja: »Druga sezona serije Lajf je tekma prihaja na Voyo in z njo Bojan in njegovi izzivi. Pričakujemo lahko napete tekme in resne zaplete: prijatelji, družina, jezera, bureki in glavno vprašanje - bosta Ema in Bojan v isti ekipi? Spet boste lahko navijali za Bojana in si grizli nohte ob zmagah in porazih.«

Gaja Filač, ki se odlično znajde v vlogi Eme, ob tem dodaja: »Če smo v prvi sezoni spremljali Emo in Bojana v fazi spoznavanja, ju v drugi sezoni spremljamo v bolj poglobljeni fazi resnega razmerja, ko napake niso več tako zlahka tolerirane, ko zaljubljenost in evforija začneta izzvenevati, ko v odnosu med dvema začnejo nastopati kompromisi in učenje sobivanja. Ampak brez skrbi - druga sezona niti slučajno ne bo safr. Ema in Bojan še vedno ostajata mlada, radoživa, radovedna in strastna človeka, dogodki pa še vedno ponujajo perfektno platformo za »cringe« situacije, ki jih glavna lika uspešno ali manj uspešno skušata obvladovati.«

V drugi sezono z navdušenjem stopata tudi naša slavna komentatorja Erik in Miran, Anže Zevnik in Luka Cimprič, ki bosta ljubiteljice in ljubitelje življenja popeljala na sproščeno igro najbolj priljubljenega igrišča meseca decembra, kjer druženje in kontaktni stiki ostajajo ključni. Slavni štirici se pridružujejo še zveneča igralska imena, ki bodo poskrbela za napete in vznemirljive razplete serije. Znova bomo v seriji videli Ulo Furlan in Tinesa Špika, poleg njiju pa še Tilna Artača, Jonasa Žnidaršiča, Beti Strgar, Vido Cvar ter ostale.

Prva epizoda bo v znamenju, kako ne razočarati Bojanove nove punce, taborjenja in golega kopanja. Kako uspešna bo prva taktika, pa se bodo VOYO uporabniki lahko prepričali 18. decembra. 

prejšnji članek
Varna dostava na dom!
Kulinarika
Varna dostava na dom!
naslednji članek
Janova spletna premiera navdušila!
Svet slavnih
Janova spletna premiera navdušila!
#nasazenazenska
nasazenazenska