Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sabina Mlakar žrtev nadlegovalca

16. 12. 2020; 07.00
Avtor: J.K.
sabina-mlakar

Sabina Mlakar foto: Osebni arhiv

Sabina se je znašla sredi srhljivke. Bo policiji uspelo ujeti obsedenega nadlegovalca?

Mirno in srečno življenje Sabine Mlakar kali neznani gledalec šova Ljubezen po domače, ki si jo na vse pretege prizadeva prestrašiti in poseči v njeno zasebnost. Kaj se pravzaprav dogaja?

»Po vsaki predvajani oddaji Ljubezen po domače prične zvoniti moj telefon. Neznani moški me kliče iz skrite številke, govori mi žaljive besede, me nadleguje in vznemirja. Čeprav se zelo veselim gledanja oddaje, me je hkrati strah, ker vem, kaj me čaka. Po koncu šova prične telefon neprekinjeno zvoniti. Ne odneha, dokler se ne javim, potem strese žaljivke in prekine. Kliče tudi zjutraj, ko sem še v postelji,« pojasnjuje Sabina, ki se ves čas sprašuje, kaj v oddaji je neznanca tako ujezilo, da čuti do nje tako grozljivo jezo.

Sabina Mlakar foto: Osebni arhiv

Mlakarjeva je skušala telefonsko številko blokirati, nato pa ugotovila, da ta težava žal ni tako preprosto rešljiva. »Klicala sem operaterja in izvedela, da blokiranje ni mogoče, saj uporabljam predplačniški račun, prav tako mi številke, iz katere prejemam klice, ne smejo posredovati. Da bi izsledili klicatelja sem se tako obrnila na policijo, kjer so mi pojasnili, da operater preda telefonsko številko na podlagi sodnega naloga.«

Da bi dosegla mir, jo torej čaka bitka po pravni poti, a kot pravi, je trdno odločena, da pride zadevi do dna in izve, kdo je klicatelj ter kaj tako hudega mu je storila, da jo nadleguje, ustrahuje, ponižuje in ji greni življenje.

prejšnji članek
Kmetija: Lucija postala blondinka
Resničnostni šovi
Kmetija: Lucija postala blondinka
naslednji članek
Horoskop: Se preveč prilagajate drugim?
Horoskop
Horoskop: Se preveč prilagajate drugim?