pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kako koronakrizo preživlja Jasna Kuljaj?

20. 12. 2020; 12.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
jasna-kuljaj

Jasna Kuljaj foto: Planet TV

Jasna Kuljaj se v prostem času največ druži s svojo ljubko hčerkico in skupaj osvojita tudi marsikateri okoliški hrib.

Jasna Kuljaj, ki jo lahko vsak konec tedna spremljamo v priljubljeni televizijski oddaji Pri Črnem Petru, te dni raje kot na Dolenjskem preživlja v ljubljanskem stanovanju.

»Spomladi sem pet tednov preživela na Dolenjskem, kjer sem čutila neverjetno svobodo. Resda je tam več narave, a tokrat smo v Ljubljani, kjer imam tudi veliko stika z naravo, saj živim v neposredni bližini Šišenskega hriba, ki mi ponuja resnično veliko,« je zadovoljna Jasna, ki jo prav oddaja in vse, kar je povezano z njo, ohranja aktivno.

Jasna Kuljaj foto: Planet TV

Jasna pravi, da je rada doma in da ji zadnji tedni ne predstavljajo večjih težav. »Res pa je, da smo, tudi ko ni bilo pandemije, otroka imeli veliko doma, saj smo v prvih letih njenega življenja dali skozi veliko viroz. Naše življenje je bilo že prej videti nekako tako, da je bila dva tedna v vrtcu, potem pa dva tedna doma. Da je zdaj pač ves čas doma, tako za nas ni ne vem kakšen šok. To pomeni, da pač vse počneva skupaj. Z mano gre v naravo po mojih poteh, ko pa sedim pred računalnikom, ji družbo žal pogosto dela tudi internet. Zaradi tega nimam slabe vesti, tudi sama sem v otroških letih imela veliko potrebo po gledanju, ne le po branju, takrat je bil pač videorekorder moj največji prijatelj in mi je predstavljal to, kar danes otrokom predstavlja YouTube.«

prejšnji članek
Nos je dovzeten za težave
Zdravje
Nos je dovzeten za težave
naslednji članek
Maja Sodja: Solze mi prinesejo tudi olajšanje
Svet slavnih
Maja Sodja: Solze mi prinesejo tudi olajšanje