stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako akustično zveni družina Nike Zorjan

21. 12. 2020; 07.00
Avtor: K.M.
Nika Zorjan

Nika Zorjan foto: Neo Visuals

Oče in sestra jo tudi sicer redno spremljata na nastopih, tokrat pa so v akustični različici odpeli Nikino najnovejšo glasbeno uspešnico.

Nika Zorjan je zagotovo presrečna, saj jo sestra Eva in oče redno spremljata na njeni glasbeni poti. Sestra ji namreč redno poje spremljevalne vokale, oče pa je del njenega banda, kjer opravlja vlogo basista. "Smo zelo, zelo povezani. Zdaj, ko sem v večini v Ljubljani, jih toliko bolj pogrešam in sem toliko bolj vesela, ko lahko pridem domov in izkoristim čas z njimi. V videospotu sta ati in sestra Eva, ker je bil v videospotu moj celoten bend in sta oba tudi njegovega benda. Eva poje spremljevalne vokale pri meni, ati pa je že cel čas basist, tako da smo bili ves čas skupaj, tudi ko smo še lahko nastopali," nam je o njuni vlogi v videospotu zaupala Nika. Skupaj pa so zdaj za njene spletne prijatelje odpeli tudi akustično različico pesmi Poljubi me na božič, ki jo je Nika objavila na Instagramu.  

"Lani smo na ta dan meli špil, letos pa špilamo od doma! Ena frišna od mene, samo za tebe," je ob videoposnetku zapisala priljubljena slovenska pevka. 

prejšnji članek
Družinska zimska idila 'Kristjana Bevka'
Svet slavnih
Družinska zimska idila 'Kristjana Bevka'
naslednji članek
Srce Iris Mulej je zlomljeno
Svet slavnih
Srce Iris Mulej je zlomljeno
#obraziavenija
obraziavenija