stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Srce Iris Mulej je zlomljeno

21. 12. 2020; 06.00
Avtor: K.M.
Iris Mulej, čivava

Iris Mulej pred let s čivavo Tayem foto: Mediaspeed

Nekdanja mis Slovenije se je na družbenem omrežju poslovila od svojega pasjega prijatelja, ki je bil z njo skoraj 14 let.

Včeraj smo že pisali o tem, da se je družina Iris Mulej morala posloviti od svojega dolgoletnega družinskega člana, pasjega prijatelja Taya. Dolgodlaka čivava je bila z Iris skoraj 14 let, zato ni presenetljivo, da je njeno srce zlomljeno. Novico o smrti je sicer prvi v soboto objavil Irisin partner Admir, včeraj pozno zvečer pa je čustveno slovo na družbenih omrežjih objavila tudi ona. 

"Težko mi je pisat in sploh razmišljati o tem kaj bi napisala, ker nisem še pripravljena, tako kot nisem bila pripravljena na to, da nas zapusti ... ampak verjetno nikoli nismo zares pripravljeni na to, da nas kdorkoli od naših najdražjih zapusti in odide iz našega življenja za vedno," je na družbenem omrežju ob seriji fotografij, ki so nastale tekom let, zapisala Iris, ki z družino živi v Budvi. Ob tem je še pojasnila, da so mu odpovedale ledvičke, da pa do tega ni prišlo popolnoma nepričakovano, saj so ga že vozili na zdravljenje. "Vendar ni nič pomagalo, ledvičke niso in niso začele funkcionirati. Z Admirjem sva bila z njim do zadnjega diha ... še zdaj ne dojemam da ga ni več, čez pet dni bi bil to za naju že štirinajsti skupni božič," je še zapisala. 

Preverite, kako se je od pasjega prijatelja poslovil Irisin partner Admir. Kliknite >>TUKAJ<<.

prejšnji članek
Tako akustično zveni družina Nike Zorjan
Svet slavnih
Tako akustično zveni družina Nike Zorjan
naslednji članek
Ana Dežman želi iti naprej
Svet slavnih
Ana Dežman želi iti naprej