Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znani Slovenci, ki so se okužili s koronavirusom

31. 12. 2020; 06.00
Avtor: K.M.
nina-ivanič-kot-dragica-trošt

Nina Ivanič kot Dragica Trošt foto: Pop TV

Zadnje leto sta svet zagotovo zaznamovala novi koronavirs in bolezen Covid-19. Z okužbo pa so se soočili tudi številni znani Slovenci.

Kljub številnim ukrepom in skrbi za zdravje so za boleznijo Covid-19 v zadnjem letu zboleli tudi številni znani Slovenci. 

Med prvimi, ki je javno potrdila okužbo, je pevka Anabel, ki je leta 2017 s pesmijo Ob kavi zmagala na festivalu Poprock, leto kasneje pa se je s pesmijo Pozitiva predstavila tudi na Emi. VEČ NAJDETE TUKAJ >>KLIKNITE<<

Septembra sta okužbo na družbenih omrežjih potrdila tudi slovenska rokometaša Borut Mačkovšek in Dean BombačVEČ NAJDETE TUKAJ >>KLIKNITE<<

Koronavirusu se ni uspel izogniti niti štajerski slavček Damjan MurkoVEČ NAJDETE TUKAJ >>KLIKNITE<<.

O svoji okužbi in boju z boleznijo Covid-19 je z namenom preprečitve širjenja virusa javno spregovoril tudi igralec Jurij ZrnecVEČ NAJDETE TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Priljubljeni voditelj Boštjan Romih je na Instagramu oktobra sporočil, da ga v dveh oddajah Ambienti ne bo v vlogi voditelja, saj se je s koronavirusom okužila njegova družina. VEČ NAJDETE TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Na preventivnem testu je bila pozitivna tudi radijska voditeljica Anja Ramšak, ki je takoj odšla v samoizolacijo. VEČ NAJDETE TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Kljub upoštevanju ukrepov je za Covid-19 zbolel tudi maneken, voditelj in poslovnež Taiji TokuhisaVEČ NAJDETE TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Slovenska pevka Sandra Klemm, znana kot Sendi, ki trenutno nastopa kot pevka zasedbe Pepel in kri, je tudi potrdila, da sta se z možem okužila in zbolela za Covidom-19. VEČ NAJDETE TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Vest o okužbi z novim koronavirusom je javnosti sporočila tudi igralka Nina Ivanič, ob tem pa potrdila, da je bila deležna klasičnega simptoma izgube vonja in okusa. Potrdila je tudi, da je zbolela njena celotna družina. VEČ NAJDETE TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Bolezen je pri ženi potrdil tudi slovenski glasbenik Marjan Novina, ki smo ga spremljali v šovu Znan obraz ima svoj glas. VEČ NAJDETE TUKAJ >>KLIKNITE<<

Po nekaj tedenski odsotnosti z malih ekranov je bolezen potrdil tudi voditelj večernih poročil na Kanalu A Gregor TrebušakVEČ NAJDETE TUKAJ >>KLIKNITE<<

Zaključek dobrodelnega decembra bo morala zaradi okužbe izpustiti tudi gonilna sila Anine zvezdice Ana Lukner Roljič. VEČ NAJDETE TUKAJ >>KLIKNITE<<

Koronavirus je tik pred božičem obiskal tudi 'Cool' družino, Tejo in Janija Jugovica. VEČ NAJDETE TUKAJ >>KLIKNITE<<

Božič sta v postelji zaradi Covida-19 in povišane telesne temperature preživela tudi zakonca in glasbeni par Tjaša Hrovat Steklasa in Uroš Steklasa. VEČ NAJDETE TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Okužbo so staknili in potrdili tudi glasbenik in voditelj na radiu Veseljak Žiga Deršek, pa politiki, kot so Anže Logar, Eva Irgl in mariborski župan Saša Arsenovič.

prejšnji članek
Kristina in Tanja (MasterChef) po koncu šova začeli z lastnim poslom
Resničnostni šovi
Kristina in Tanja (MasterChef) po koncu šova začeli z lastnim poslom
naslednji članek
Filip Flisar ima dovolj, poslavlja se
Svet slavnih
Filip Flisar ima dovolj, poslavlja se