pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ines Erbus: to je bilo najlažje do sedaj

2. 1. 2021; 11.00
Avtor: K.M.
Ines Erbus, David Amaro, Matic Gabriel2

Ines Erbus, David Amaro foto: Matic Gabriel

David Amaro in Ines Erbus sta okronala njuno 13. obletnico prijateljevanja z iskreno zgodbo, predstavljeno v prelepi vizualni obliki, pod katero se je podpisal Matic Gabriel.

Glasbenika in dolgoletna prijatelja Ines Erbus ter David Amaro, sta na željo mnogih oboževalcev, končno zapela v duetu. V 24. urah je njuna pesem dosegla čez 50.000 ogledov, številka seveda vztrajno narašča, in odziv oboževalcev je po njunih besedah neprecenljiv. "Najlepše je ko lahko nekomu, s svojo glasbo polepšaš dan, ko pa nazaj dobiš toliko lepih sporočili in delitev, pa je ves trud poplačan," sta nam zaupala pevca. Ines pa k temu dodaja: "Od milijon pesmi, ki sva jih prepela z Davidom, mi je ta še posebej pri srcu. Projekt je bil zame, eden najlažjih do sedaj in v čast mi je, da sem v tako lepem duetu zapela ravno z mojim najboljšim prijateljem. Neprecenljivo." Kako pa na duet gleda David? "Svojega prvega dueta si ne bil mogel predstavljati z nikomer drugim, kot s svojo Ines. Imava že ogromno skupnih spominov, tale pa bo za vedno imel posebno mesto." Tako Ines Erbus kot tudi Davida Amara smo lahko bolje spoznali v oddaji Znan obraz ima svoj glas, v najstniških letih pa sta navduševala mladino po celi Sloveniji - Ines v takratni skupini Foxy Teens, David pa se je predstavljal pod imenom David Grom.

"V 40-letni karieri sem delal nešteto duetov in za uspešno pesem je najbolj pomembna kemija med pevcema. Taka kemija, ki je med Ines in Davidom pa se redko sliši. Pesem je pevsko zahtevna, ker ima globoko emocijo, njuno petje pa je na ravni najboljših svetovnih duetov. Glasova sta zlita tako v izvedbi, kot tudi v medsebojni energiji, zato pesmi napovedujem velik uspeh," pa je o sodelovanju povedal Goran Šarac, ki se pod pesem podpisuje kot avtor glasbe. 

prejšnji članek
Klepet: Brigita Langerholc in njena pot iz brezna
Svet slavnih
Klepet: Brigita Langerholc in njena pot iz brezna
naslednji članek
Se bosta Damjan in Barbara poročila?
Resničnostni šovi
Se bosta Damjan in Barbara poročila?
#obraziavenija
obraziavenija