profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sin Zvezdane Mlakar: Bil sem popolnoma na dnu

4. 1. 2021; 07.30
Avtor: K.M.
zvezdana in maj

Zvezdana in sin Maj foto: Facebook

Spregovorila sta o odnosu, ki ni bilo vedno najboljše.

Zvezdana Mlakar in njen drugi sin Maj Klemenc, Zvezdana ima sicer še starejšega sina Jana in mlajšega sina Lana, sta v Facebook prenosu iskreno spregovorila o svojem odnosu. Predvsem o njegovih vzponih in padcih. Maj, ki je ob materi zaigral tudi v slovenski seriji Pod eno streho (več o tem si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<), je iskreno priznal, da je bil kar dvakrat popolnoma na dnu, a da se je vrnil. Počasi, a vztrajno.

"Bil si prekrasen otrok. Vmes pa si bil primer totalno podivjanega pubertetnika. Zaprl se je v sobo in cel teden ni govoril, skoraj nič ni jedel, nič pil. Kaj si si mislil," je o obdobju njegovega odraščanja povedala Zvezdana. Maj pa je odgovoril, da ne ve, kaj si je mislil in dodal: "Ni bilo cilja, predvsem nisem videl neke lepe prihodnosti. Sam na sebi sem začel delati ene 5 let nazaj. Zdaj pa prihajam na svoje, ravno zaradi Zvezdine skrivnosti, kjer sem sproščen in miren. Še pol leta nazaj, ko sem bil samo natakar, nisem videl svoje prihodnosti. Nisem imel cilja in že od časa gimnazije mi ni nihče povedal, kaj je cilj."

Maj je priznal, da je dejansko svojo pot odkril šele dobra dva meseca nazaj, ko mu je mati pokazala, da ga podpira in mu zaupa ter sta skupaj začela ustvarjati njen program Zvezdina skrivnost (KLIKNITE >>TUKAJ<<). 

Njun celotni pogovor si lahko ogledate spodaj ali pa kliknete TUKAJ

Njun odnos se je z leti seveda umiril in zdaj sta prišla do te točke, da se tudi dopolnjujeta in skupaj poslovno sodelujeta. 

prejšnji članek
Neverjeten uspeh Senidah, sodelovala je z bosansko legendo
Svet slavnih
Neverjeten uspeh Senidah, sodelovala je z bosansko legendo
naslednji članek
Ljubezen po domače: Metki se je življenje postavilo na glavo
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Metki se je življenje postavilo na glavo