Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Barovka Noemi: Po poroki je sledil živi pekel

4. 1. 2021; 09.00
Avtor: J.K.
noemi

Noemi foto: Planet TV

Atraktivna Noemi je v minulem letu trikrat spremenila svoj priimek.

Noemi Jugovac je tista atraktivna lepotica, ki je s svojo podobo zaznamovala zadnjo sezono resničnostnega šova Bar. Primorka je preživela viharno leto, prepolno čustvenih zapletov, zaradi katerih se je znašla celo v oklepu samomorilnih misli. Kaj se ji je zgodilo?

Noemi se je v začetku poletja poročila s skrivnostnim moškim, o katerem je javnosti pripovedovala že v resničnostnem šovu. Po dveh letih mu je prisegla večno ljubezen, on pa ji je skupaj s prstanom nadel priimek Johnson. Sledili so najlepši dnevi v njenem življenju, ki pa so se kmalu spreobrnili v nočno moro. 

Noemi v šovu Bar foto: PLANET TV

»V samo enem tednu se je vse spremenilo v živi pekel in največjo čustveno bolečino, kar sem jo kdaj okusila. Bila sem na robu, nisem verjela, da bom kdaj prebolela, čustvena bolečina je bila tako močna, da se je prelila v fizično. Čutila sem jo v kosteh, v srcu, duši, v svojem celotnem telesu. Bila sem samomorilska in komaj mi je uspelo izvleči se iz tega temnega obdobja. Ampak nikoli nisem bila nekdo, ki odneha. Borila sem se in borila. Z bolečino, sama s seboj, z vsemi negativnimi mislimi. Vse sem poskusila, da bi se rane zacelile. Bila sem utrujena od tega, da sem zlomljena,« je Noemi razgalila svoja čustva pred svetom in razkrila, da je tedaj, ko se je dotaknila najnižje točke v svojem življenju, vzcvetela v najboljšo verzijo sebe.

Mlado dekle je namreč pobralo vse zlomljene delce svoje biti in se korak za korakom oblikovalo v modrejšo, močnejšo in srečnejšo žensko. Noemi, ki je danes še bolj predana sebi in svojim ciljem, je konec leta predstavila novo verzijo sebe, žensko, ki je vstala iz pepela in po prehojeni poti iz pekla še tretjič spremenila svoje ime. »Zdaj je tu, uradno vam predstavljam popolnoma novo osebo Noemi Jae.«

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Ana Praznik na prvi pogled popolna, v resnici pa …
Svet slavnih
Ana Praznik na prvi pogled popolna, v resnici pa …
naslednji članek
Neverjeten uspeh Senidah, sodelovala je z bosansko legendo
Svet slavnih
Neverjeten uspeh Senidah, sodelovala je z bosansko legendo