Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralka 2 meseca po ločitvi v objemu mladega pevca

5. 1. 2021; 10.35
Avtor: K.M.
Olivia-Wilde,-Harry-Styles-ver2

Olivia in Harry foto: Profimedia

Očitno je mladi pevec Harry Styles krivec za ločitev znanega ameriškega igralskega para.

Novembra meseca je bila javnost močno presenečena nad novico, da se po devetih letih zakona in dveh otrocih ločujeta Olivia Wilde (36) in Jason Sudeikis (45). Par je veljal za usklajeno dvojico, zato je bila informacija, ki je še nista komentirala, tako zelo presenetljiva. Zdaj pa je očitno jasno, kje se je zalomilo. 

No, ni se zalomilo, Olivia je med snemanjem filma spoznala mladega pevca Harryja Stylesa (26). Pevec in igralka sta se med snemanjem močno povezala in prijateljstva nista skrivala. Olivia je celo branila njegovo naslovnico revije Vogue, na kateri je nekdanji član One Direction poziral v obleki. Zdaj pa so ameriški mediji prepričani, da se je med njima razvilo tudi romantično razmerje. Zvezdnika sta se namreč skupaj udeležila poroke pevčevega managerja, ob prihodu pa sta se držala za roke. 

Potem, ko so v javnost prišle zgornje fotografije, ki so nastale na snemanju filma Don’t Worry Darling’ ter informacija, da sta Olivia in Harry med snemanjem skupaj živela v hiši voditelja Jamesa Cordena. 

Olivia Wilde, Harry Styles foto: Profimedia

Oboževalci para Wilde - Sudeikis so bili sicer še prejšnji mesec prepričani, da bosta obudila razmerje, saj so ju skupaj ujeli v javnosti, kjer sta se tudi prijateljsko objela in si namenila nekaj nežnih pogledov. Zdaj pa je očitno jasno, da je bilo vse skupaj zgolj v duhu prijateljske ločitve. 

prejšnji članek
Solze v raju: Igralka zasebno nadarjena slikarka
Svet slavnih
Solze v raju: Igralka zasebno nadarjena slikarka
naslednji članek
Miha Robnik: Fotr, ki si je zakuhal sočno življenje
Svet slavnih
Miha Robnik: Fotr, ki si je zakuhal sočno življenje