Svet24.si

Preverite, kako narediti popolno lepotno ...

čiščenje Svet24.si

Najboljša strategija za prvo spomladansko ...

mario fafangel Reporter.si

Strokovni svet NIJZ že 15. februarja predlagal ...

Janez Poklukar Svet24.si

Južnoafriška različica koronavirusa tudi v ...

DR_1 Necenzurirano

To je zdravnik iz Namibije, zaradi katerega ...

Dara Bubamara Odkrito.si

158 kilometrov na uro, brez rok na volanu!

Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Njena.si

Tina Maze pokazala hči

Ugodno oddam sina: Nova TV komentirala burne govorice o šovu
| J.K.

Ugodno oddam sina: Nova TV komentirala burne govorice o šovu

Kandidatke šova Ugodno oddam sina, Nova TV

Ko so na hrvaškem predvajali 1. sezono šova Ugodno oddam sina, so v javnosti odjeknile govorice, da naj bi v šovu sodelovala najeta dekleta in udeleženci, ki imajo doma partnerje, družine. Takole se je na vroča šepetanja odzvala televizija …

»Vsak resničnostni šov ima svoj kasting.Tekom kastinga so izbrani kandidati inkandidatke,ki sose prijavili prek maila ali telefona ali pa so bili za kasting kontaktirani posebej. Vsi so pravočasno obveščeni o konceptu in pravilih formata oddaje, na sodelovanje pristajajo prostovoljno, s čimer sprejemajo vse pogoje snemanja,« so v izjavi za javnost pojasnili na Nova TV, izogibajoč se odgovoru na vprašanje, koliko resnice je v govoricah, da so mnoga dekleta prišla v šov, ker so jih tja napotile različne agencije.

Foto: Nova TV - Kandidatke šova Ugodno oddam sina

»Po seznanitvi s pravili in konceptom oddaje so vse kandidatke prostovoljno pristale na snemanje in sodelovanje v šovu. Motivacija in zainteresiranost za sodelovanje je bila v danem trenutku najpomembnejša pri končni izbiri,« so še zapisali, na očitke, da imajo nekateri sodelujoči partnerje in družino, pa so dodali, da je od snemanja minilo že nekaj časa ter da se po zaključenem šovu niso posvečali privatnemu življenju udeležencev.

»Že tekom šova se ni skrivalo, da ima Marko Sandalić hčerko z bivšo partnerko, prav tako ima otroka Dragana Mijatovič so še dodali v izjavi, kjer pa ni bila omenjena velika laž, zaradi katere bo svetlolasa Dragana kmalu zapustila šov.