Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekaj tednov po diagnozi umrl zvezdnik serije Saved by the Bell

2. 2. 2021; 05.00
Avtor: K.M.
Dustin Diamond

Dustin Diamond foto: Profimedia

Najprej je v javnost prišla informacija, da je pred njem zgolj nekaj tednov življenja, nekaj ur kasneje pa so potrdili, da je igralec žal že umrl.

Igralec Dustin Diamond, ki je v najstniški seriji Saved by the Bell (Mulci) pred leti navdušil v vlogi Screecha je včeraj umrl za posledicami pljučnega raka. Star je bil 44 let. Igralca so šele v začetku zaradi slabega počutja sprejeli v bolnico, kjer so mu kasneje postavili diagnozo pljučnega raka v četrtem stadiju. Predstavnik za stike z javnostjo je javnosti potrdil, da je imel igralec raka tudi drugje po telesu in da je rak šele kasneje napredoval tudi na pljuča. 

"Dustin, pogrešali te bomo. Krhkost tega življenja je nekaj, česar nikoli ne bi smeli jemati za samoumevno. Še naprej bomo molili za tvojo družino," je na družbenem omrežju zapisal Dustinov soigralec iz serije Mario Lopez. Soigralka Tiffani Thiessen je na Instagramu zapisala, da je globoko užaloščena in objavila Dustinovo fotografijo. Elizabeth Berkley pa, da je hvaležna, da je vesela, da je lahko z Dustinom ustvarjala na začetku njihovih poti v svetu igre. 

Leta 2020 so sicer začeli predvajati novo različico kultne serije Saved by the Bell, ki so se ji v različnih manjših in večjih vlogah pridružili tudi originalni člani zasedbe. Med njimi ni bilo pokojnega igralca, razlogi za to pa so lahko različni. Številni verjamejo, da ga h sodelovanju niso povabili, ker je bil vse od leta 2009, ko je objavil biografijo Behind The Bell, v slabih odnosih. V njej je pisal tako o seksu in drogah na snemanju serije. 

prejšnji članek
Ta lepotica je Zorkina prava hči
Svet slavnih
Ta lepotica je Zorkina prava hči
naslednji članek
Slovenski igralci javno podprli Mio Skrbinac
Svet slavnih
Slovenski igralci javno podprli Mio Skrbinac