profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ta lepotica je Zorkina prava hči

2. 2. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
Zorka, Šverc komerc

Zorka, Šverc komerc foto: Promocijski material

Tako kot starša je tudi ona vstopila v svet igralstva, hkrati pa je močna zagovornica zdravega telesa in reprezentacije zdravega telesa v javnosti.

Igralka Nina Erak, ki v seriji Šverc komerc upodablja Zorko, ima v resničnem življenju eno hči Petro Svrtan. Ta se ji je rodila v 28-letnem zakonu s prav tako igralcem Borisom Svrtanom, ki se je sicer končal leta 2017. Več o koncu zakona si lahko preberete TUKAJ >>KLINITE<<.

Danes 25-letna Petra je na Akademiji dramske umetnosti v Zagrebu študirala med letoma 2013 in 2018, kljub temu pa so bili nad njeno odločitvijo, da vstopi v svet igralstva predvsem domači močno presenečeni. "Dolgo sem bežala od igre, saj sta ji bila mama in oče tako predana, predvsem v času pubertete pa so se mi vse stvari v povezavi s starši zdele neprivlačne. Žarnica se mi je prižgala v pravem času, v četrtem letniku srednje šole. Vse sem šokirala, predvsem starše, saj sem ves čas zatrjevala, da bom glasbenica. Hkrati pa sta se zame bala, saj sta vedela, da to ni najlažji posel," je v enem izmed intervjujev povedala igralka. Ob tem pa jo predvsem veseli, da ji številni pravijo, da v svoji igri ne spominja na svoja starša. 

prejšnji članek
Drzna poteza Natalije Verboten ali lasulja?
Svet slavnih
Drzna poteza Natalije Verboten ali lasulja?
naslednji članek
Nekaj tednov po diagnozi umrl zvezdnik serije Saved by the Bell
Svet slavnih
Nekaj tednov po diagnozi umrl zvezdnik serije Saved by the Bell