zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ugodno oddam sina: 'Sado mazo' Josipa razburila javnost

4. 2. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
josipa

Josipa v šovu Ugodno oddam sina foto: Nova TV

Spletna publika opozarja, naj fotografij ne gledajo tisti, ki imajo težave s srcem. Josipa je namreč spletne zidove zanetila z vročimi 'sado mazo' utrinki, ob katerih so mnogi ostali brez besed ... in sape.

Nekdanja udeleženka 1. sezone šova Ugodno oddam sina, Josipa Karimović, je prava specialistka za dviganje prahu. Poleg tega, da na plačljivem erotičnem družbenem omrežju Only Fans služi z objavo erotičnih posnetkov, brezplačno razvaja tudi oboževalce na Instagramu, kjer redno objavlja razgaljene fotografije.

25-letnica, ki je sodelovala tudi v srbskem šovu Parovi, je pred dnevi poskrbela za še več pozornosti, s širšo javnostjo je namreč sklenila deliti tudi pornografske sado mazo utrinke. Mnogi sledilci so se strinjali, da mlado dekle pretirava, sama pa je nedavno pojasnila, da ji tovrstno početje prineslo finančno neodvisnost, po kateri je tako dolgo hrepenela.

»Od nekdaj sem si želela imeti svoj denar in nadoknaditi vse, česar nisem imela leta poprej. Zdaj imam, hvala Bogu, zaradi česar sem do neke mere srečna, po drugi strani pa lahko rečem, da me to ni prav nič spremenilo, saj se sreča ne skriva v denarju.«

prejšnji članek
Polkaholiki z več kot 10 milijoni ogledov
Svet slavnih
Polkaholiki z več kot 10 milijoni ogledov
naslednji članek
Bychkova objavila redko partnerjevo fotografijo in mu napisala to
Svet slavnih
Bychkova objavila redko partnerjevo fotografijo in mu napisala to