stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

55. super bowl: 25.000 gledalcev, zvezdniški nastopi in vrtoglave cene oglasov

4. 2. 2021; 10.00
Avtor: STA
tom brady

foto: Profimedia

Stadion Raymond James v Tampi bo kljub koronskim omejitvam več kot tretjinsko poln. Preverite, kdo bo zapel himno, kdo bo nastopil med polčasom in ali je virus vplival na ceno znamenitih televizijskih oglasov ...

V noči na ponedeljek se bosta ob 00.40 po slovenskem času v finalu lige ameriškega nogometa NFL v Tampi na Floridi za naslov merili domača ekipa Tampa Bay Buccaners in branilec naslova Kansas City Chiefs. V 55. super bowlu bo imel podajalec domače ekipe Tom Brady priložnost za rekordni sedmi naslov prvaka. Favorit pa je Kansas s Patom Mahomesom.

The Weeknd foto: Profimedia

Stadion Raymond James v Tampi bo kljub koronskim omejitvam več kot tretjinsko poln. Na stadionu bo lahko 25.000 gledalcev, 7500 je že uslužbencev, cepljenih proti koroni, iz ameriškega zdravstvenega sistema, ki jih je povabil NFL. Kljub vsemu bo to najmanjši obisk v zgodovini finalov lige NFL.

Novi koronavirus je omejil ali spremenil tudi nekatere tradicionalne dogodke ob in v super bowlu. A vseeno bodo izpeljali zvezdniški glasbeni nastop med polčasoma, katerega glavni akter bo kanadski pop zvezdnik The Weeknd. Eric Church in Jazmine Sullivan bosta odpela himno pred tekmo.

Virus pa ni vplival na ceno znamenitih televizijskih oglasov med tekmo. Mreža CBS, ki bo skrbela za prenos, namreč za 30-sekundni oglas med tekmo računa 5,5 milijona dolarjev (4,5 milijona evrov). Zaradi visoke cene in vpliva covida-19 so se nekatera podjetja odpovedala oglaševanju, tako da še pred dobrim tednom CBS ni imel povsem prodanega oglasnega prostora.

prejšnji članek
Horoskop: Nekateri vas ne bodo več resno jemali
Horoskop
Horoskop: Nekateri vas ne bodo več resno jemali
naslednji članek
Polkaholiki z več kot 10 milijoni ogledov
Svet slavnih
Polkaholiki z več kot 10 milijoni ogledov