kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdana pojasnila ozadje sproščenega snemanja

8. 2. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar foto: M24

Zvezdano Mlakar so sledilci okrcali zaradi sproščenega druženja, ki se je odvijalo v okviru ustvarjanja novega resničnostnega šova. Voditeljica in igralka je pojasnila, kako je ekipa poskrbela za varno izvedbo dela.

Potem ko je Zvezdana Mlakar na družbenem omrežju delila utrinke utripa iz zakulisja snemanje novega šova Zvezde od masko, je bila tekom komentarjev deležna nemalo slabe volje sledilcev, ki so jo opozorili na spoštovanje ukrepov za zajezitev novega koronavirusa. Zvezdana, ki je zadnji mesec skupaj s člani produkcije ustvarjala na Madžarskem, je v objavi na družbenem omrežju podala pojasnilo o poteku snemanja, hkrati pa izrazila razočaranje nad ljudmi, ki prek spleta na žaljiv način izražajo svoje mnenje in občutke.

Zvezdana Mlakar foto: Planet TV

»Bila bi najsrečnejši človek na svetu, če bi ljudje znali privoščiti drug drugemu ... popolnoma razumem, da človeška stiska na dan razpostavi tudi naše temnejše plati,« je nagovorila spletno publiko voditeljica, nato pa pojasnila, da so bili med ustvarjanjem oddaje ves čas izolirani in redno testirani. Družili smo se samo isti ljudje, posebno nadstropje je bilo rezervirano samo za nas, v hotelu (kar ni problem, ker tako ali ni drugih gostov ). Snemali smo skupaj ... torej, zakaj bi si zaradi slik dajali v kombiju, ki nas je peljal v studio, maske na obraz ... Lahko pa vam tudi prišepnem, na Madžarskem je vse normalno, ljudje nosijo maske, vse je odprto, ljudje niso jezni, šole delajo, trgovine tudi...takšnega snemalnega studia še svoj živi dan nisem videla, vse najnovejša tehnologija, specialni efekti ... snemali smo tudi po 9 ur na dan, z eno samo 5 minutno pavzo. Ste kdaj pomislili, kako je biti 9 ur v studiu na najvišjih “ obratih “, skoncentriran, fokusiran, brezhiben? Ampak smo veseli in nič nam ni bilo težko .... Če me občutek ne vara, bo kratkočasil in razveselil ljudi ta naš šov “ Kdo si ti ?” in delo ni bilo zaman. Snemali smo en mesec in nihče iz ekipe ( tudi širše ) se ni okužil, tudi to nekaj pove...« je celoten vidik pojasnila Zvezdana in za konec dodala, da ne bo brisala neprimernih komentarjev, saj se ji zdi prav, da se jasno vidi, kdo so tisti ljudje, ki si upajo trositi naokrog, po tujih profilih svoj gnev, privoščljivost in kar pritlehnega še sodi zraven.

prejšnji članek
Kulturni praznik se bo odvil na spletu
Svet slavnih
Kulturni praznik se bo odvil na spletu
naslednji članek
Horoskop: Maščevali se boste za preteklost
Horoskop
Horoskop: Maščevali se boste za preteklost