cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mijo Štiglić (Šverc komerc) tudi v resnici ljubi svetlolaso lepotico

12. 2. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
Žarko Radić, Na granici, Šverc komerc

Žarko Radić, Šverc komerc foto: Promocijski material

Po ločitvi od žene, s katero je bil poročen 40 let, je igralec Žarko Radić našel v lepi svetlolaski, ki v nekaterih rečeh spominja na njegovo televizijsko ženo. Njene fotografije si lahko ogledate v prispevku.

70-letni igralec Žarko Radić se je z nekdanjo ženo, arhitektko Snježano Radić, s katero ima sinova Ognjena in Vedrana, v času vojne preselil čez lužo. Tam so nekaj let živeli v Kanadi, kasneje pa tudi v Združenih državah Amerike. Leta 1999 se je brez družine vrnil na Hrvaško, štiri leta kasneje pa se je od dolgoletne partnerke tudi ločil. Pred desetimi pa je našel novo ljubezen, v lepi svetlolasi Ester Šimek, ki prihaja iz Reke. 

Ester in Žarko sta se spoznala pred več kot desetletjem, njun odnos pa je bil najprej posloven, saj je Ester vodila njegov lepotni salon v Reki. Zdaj večino časa preživeta na relaciji Split, Reka, Zagreb, večkrat pa ju nasmejana srečajo tudi na ulicah, ko se z roko v roki sprehajata po omenjenih mestih. Vizualno Ester deluje kar nekaj let mlajša, čeprav njena starost uradno ni znana. Zagotovo pa je jasno to, da ima podobno kot Žarkova televizijska žena Gordana Štiglić rada lepoto in modo, saj je vedno do potankosti urejena. 

prejšnji članek
Jok zaradi Denisa Avdića in Luke Dončića
Svet slavnih
Jok zaradi Denisa Avdića in Luke Dončića
naslednji članek
Taylor Swift sredi bitke za lastno glasbo
Svet slavnih
Taylor Swift sredi bitke za lastno glasbo