GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Aktualova ekipa se je s slastnimi krofi iskreno zahvalila zdravstvenemu osebju

18. 2. 2021; 05.00
Avtor: R.T.
radio-aktual

Na pustni torek so poskrbeli za slajše nasmehe. foto: Radio Aktual

Med zdravstveno osebje je ekipa Radia Aktual razdelila 8.000 slastnih krofov in na pustni torek poskrbela, da je bilo delo v bolnicah po Sloveniji vsaj malenkost slajše.

Ekipa Radia Aktual se je na pustni torek podala v splošne bolnišnice po Sloveniji z namenom, da se iskreno zahvali vsem zdravstvenim delavcem, ki tako požrtvovalno skrbijo za vse nas v teh časov. Tako smo jim pred vrata zdravstvenih ustanov dostavljali slastne pustne krofe in ob tem izkazali globoko hvaležnost. »To je najmanj, kar lahko naredimo za zdravstveno osebje, ki se že eno leto trudi opravljati svoje delo v teh okoliščinah. To je način, da pokažemo spoštovanje za čisto vse, ki v teh časih strokovno opravljajo svoje delo in skrbijo za naše zdravje,« je povedal voditelj Radia Aktual, Jure Ličen.

Radio Aktual foto: Radio Aktual

Obiskali bolnice po Sloveniji

Aktualovci so se na pustni torek podali po Sloveniji in obiskali zdravstvene ustanove na Ptuju, v Mariboru, Trbovljah, Celju, Kranju, Golniku, Postojni in Izoli. Tako so poskrbeli, da se je lahko zdravstveno osebje vsaj za en dan posladkalo s slastnimi krofi. Dobrot so bili veseli prav v vseh bolnicah.

V zgodnjih jutranjih urah so tako začeli z delitvijo krofov na ploščadi Univerzitetnega Kliničnega centra Ljubljana, kjer so med osebje razdelili 2.000 krofov. Nato pa so se odpravili vsak na svoj konec Slovenije in sladke trenutke delili še naprej.

»Presrečni smo, da ste se spomnili tudi na nas in nam na ta način polepšali slasten pustni torek. Tako boste še popestrili sladke trenutke, ki se dnevno dogajajo pri nas,« nam je zaupala glavna medicinska sestra v Porodnišnici Postojna, Jana Čelhar, podobnega mnenja pa je bil tudi Andrej Stanovnik, predstojnik Urgentnega centra Celje, ki je izpostavil, da majhne pozornosti pomenijo zares veliko. »Da se nekdo spomni na nas tudi takrat, ko ni bolan in ne išče pomoči, ampak preprosto zato, da nam izkaže spoštovanje, je največ, kar si lahko želimo. Zato upamo, da bodo ti slastni krofi skupaj s pustom pregnali slabo obdobje in odprli vrata prijetnejši pomladi.«


Krofov so se razveselili tudi v Kranjski Porodnišnici in na Golniku, kjer je Aktualova ekipa ganila zdravstvene delavce, brez besed pa so ob lepi gesti ostali tudi v Mariboru in na Ptuju.

»Veseli smo, da smo enkrat lahko mi osrečili zdravstveno osebje in poskrbeli za slajši dan. Zato še enkrat: prejmite naš iskren poklon za vaše delo,« so si bili enotni Aktualovci.

prejšnji članek
Se Ivana in Lidija (Šverc komerc) v resnici ne razumeta?
Svet slavnih
Se Ivana in Lidija (Šverc komerc) v resnici ne razumeta?
naslednji članek
Ljubezen po domače: Renato bo postal očka!
Svet slavnih
Ljubezen po domače: Renato bo postal očka!