franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Evrovizija: Slovenija in Avstrija z istim naslovom pesmi

28. 2. 2021; 09.36
Avtor: K.M.
EMA 2021 - Ana Soklič - foto - Adrian Pregelj (2)

Ana Soklič foto: Adrian Pregelj

V petek je Avstrija razkrila naslov svoje pesmi za letošnjo Evroviziji - Amen - včeraj pa se je s popolnoma enakim naslovom javnosti predstavila tudi Slovenija.

Oboževalci Evrovizije oziroma Eurosonga so hitro opozorili na to, da imamo tako Slovenci kot tudi naši severni sosedje enak naslov, kar je seveda popolno naključje, predvsem zaradi časovnega okvirja, znotraj katerega sta bila naslova razkrita. 

Vincent Bueno, ki je bil za avstrijskega predstavnika izbran že lansko leto, bo svojo pesem z naslovom Amen predstavil v ponedeljek, 8. marca. Uradno naslov vseeno še ni bil potrjen, zato je možno, da si avstrijska delagacija glede le-tega zaradi Slovenije še premisli. Si je pa Bueno podobno kot Sokličeva izbral svetovno priznanega producenta. 

Močan zvočni pečat je slovenski predstavnici Amen vtisnil tonski mojster Tony Maserati, ki je zvočno oblikoval posneto gradivo. Z Maseratijem sodelujejo znana imena, kot so Lady Gaga, Ed Sheeran, Jennifer Lopez, Whitney Houston, David Bowie in številni drugi. Producent avstrijskege pesmi pa je Jonas Thander, ki je ustvarjal tudi z Ariano Grande in Taylor Swift. 

Zanimiv naslov pa so izbrali tudi v Cipru in na Norveškem. Elena Tsagrinou bo namreč Ciper zastopala s pesmijo El Diablo (hudič), TIX pa Norveško s pesmijo Fallen Angel (padli angel). 

prejšnji članek
Drzna Sirkova presenetila z dekoltejem
Svet slavnih
Drzna Sirkova presenetila z dekoltejem
naslednji članek
Ugodno oddam sina: Karlina drastična preobrazba
Svet slavnih
Ugodno oddam sina: Karlina drastična preobrazba