atene saharski pesek
Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske prašne nevihte

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Robert Roškar išče menjavo za Anjo Ramšak

2. 3. 2021; 09.00
Avtor: K.M.
jana-morelj

Jana Morelj, Robert Roškar foto: Radio 1

Zakaj išče novo sovoditeljico?

V najbolj poslušanem jutranjem programu v Sloveniji, Denis Avdić Showu na Radiu 1, se je zjutraj oglasil voditelj Robert Roškar in Denisu Avdiću razkril, s kakšno »težavo« se spopada. Njegova Ančika – Anja Ramšak je odšla na dopust, zato išče menjavo za soboto, ko vodi Ramšak in Roškar Show!

»Iščem menjavo za Anjo. Najraje bi imel Jano! Samo Jana, nisi še potrjena, najprej se moraš izkazat v WTF kvizu, da vidim, če si dovolj dobra,« je dejal Roškar in Jani Morelj postavil 3 vprašanja o dogodkih prejšnjega tedna. Prvo je bilo, pri kateri voditeljici sta Meghan Markle in Princ Harry posnela intervju, drugo je bilo, na katerem mestu je Slovenija na evrovizijskih stavnicah, tretje pa koliko tekmovalcev je v MasterChefu. Jana je na vsa vprašanja pravilno odgovorila.

»Izbral bi raje poslušalko Radio 1. Izbiram sovoditeljico, ki bi eno soboto menjala Anjo Ramšak. Da zna odgovoriti dve od treh vprašanj, ne vseh, da je zgovorna in ne ve, na katerem mestu je Slovenija na evrovizijskih stavnicah,« je v smehu dejal Roškar in pozval poslušalke naj se prijavijo preko sms-a na številko 051300 300. Zraven pripišite ime, priimek, leto rojstva in kraj bivanja, ter ključno besedo #raketica.

prejšnji članek
Horoskop: Nenavadni občutki vas bodo prevzeli
Horoskop
Horoskop: Nenavadni občutki vas bodo prevzeli
naslednji članek
Prepoznate znano Slovenko na fotografiji?
Svet slavnih
Prepoznate znano Slovenko na fotografiji?