stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Natalija Verboten: Srečno razmerje ne pade z neba

2. 3. 2021; 05.00
Avtor: K.M.
natalija-verboten

Natalija Verboten foto: Promocijska fotografija

Slovenska pevka predstavlja novo pesem in videospot Ljubim, ob tem pa je spregovorila tudi o svoji ljubezni.

Pesem Ljubim, katere besedilo je nastalo pod peresom Karmen Stavec, za melodijo in aranžma pa je poskrbel Martin Štibernik, je posvečena ljubezni in vsem, ki to v sebi tudi nosijo. Je produkt navdiha in iskrena izpoved ljubljene ženske. »Beseda 'Ljubim' mi pomeni vse, kar je Karmen zapisala v refren besedila,« je povedala Natalija Verboten in dodala, da skladbo posveča vsem, ki so ljubili, ljubijo in še bodo ljubili, saj je ljubezen univerzalno čustvo, ki včasih premika tudi meje, ljubezen je gonilna sila sveta, umetnosti.

Tudi Natalija pa je že več let srečna v ljubezni z možem Dejanom, s katerim imata tudi dva otroka. "Ne gre brez velike mere potrpežljivosti, razumevanja, sprejemanja kompromisov, spoštovanja na obeh straneh. Srečno razmerje ne pade z neba, tudi zanj je potrebno vsak dan sproti delati, se zanj truditi," nam je o receptu za srečno ljubezen zaupala pevka in dodala, da bi se za Dejana, če bi še enkrat izbirala, še enkrat odločila. 

Pesem Ljubim je sicer nastala že pred dvema letoma, videospot pa so posneli 11. septembra lani, pod njega pa se podpisuje vsestranski umetnik Igor Jelen Iggy, ki v Piranu že nekaj let živi in ga zato tudi dobro pozna. "Moram priznati, da se mi je s sodelovanjem z izjemnim umetnikom Igorjem Jelenom Iggy-jem uresničila dolgoletna želja – redno spremljam njegovo delo na različnih področjih, tokrat pa so se najine poti končno srečale."

prejšnji članek
Mira (Šverc komerc): dvakrat ločena in zaradi šverca na policiji
Svet slavnih
Mira (Šverc komerc): dvakrat ločena in zaradi šverca na policiji
naslednji članek
Dolgi lasje, trepalnice in nohti - kdaj se je podaljškom bolje odreči?
Moda&Lepota
Dolgi lasje, trepalnice in nohti - kdaj se je podaljškom bolje odreči?