duša Dobra karma

Ob smrti bo z vsemi nami samo ena sopotnica ...

grizli-medved_wiki Svet24.si

Medved raztrgal vodiča, kasneje se je pognal še ...

milan kucan Reporter.si

Kučan šokiral z izjavo: »Treba je verjeti ...

boris johnson1 Svet24.si

Boris Johnson obljubil tableto proti covidu

mario-fafangel Necenzurirano

Zakaj je vlado spet zapustil Mario Fafangel

PicsArt_04-20-12.28.57 Odkrito.si

Oh, kakšna groza?!

Alen Kobilica in Maja Prašnikar Njena.si

Alen Kobilica verjame, da bo spet videl

Piril v resnici prepeva romantično pesem Ko potrka ljubezen
| J.K.

Piril v resnici prepeva romantično pesem Ko potrka ljubezen

Başak Gümülcinelioğlu - Sen Çal Kapımı, Promo

Ste vedeli, da Piril poje romantično balado, ki pogosto spremlja prizore med Serkanom in Edo? Poglejte si še videospot, ki beleži več kot 12 milijonov ogledov.

Turška igralka Başak Gümülcinelioğlu, ki v seriji Ko potrka ljubezen upodablja rdečelaso Piril, se ponaša tudi s pevskim talentom. Slednje smo lahko videli v nedavno predvajanem delu, ko je praznovala rojstni dan in se z dekleti odpravila na karaoke. 

Če ste pomislili, da je Piril na zabavi prepevala na 'playback', niste imeli prav, saj tako kot njen lik, tudi Başak prinaša s seboj željo po petju. Priložnost, da se javnosti predstavi s skritim talentom, je dobila prav med ustvarjanjem serije, za katero je posnela romantično balado, ki so jo poimenovali enako, kot serijo. 

Če ste bili pozorni, ste zagotovo opazili, da se pesem v seriji pojavlja med romantičnimi prizori med glavnima igralcema Edo in Serkanom. Ustvarjalci serije so z njunimi utrinki sestavili videozgodbo za pesem, igralka pa je skupaj s kitaristom posnela tudi preprost videospot, ki beleži že več kot 12 milijonov ogledov.

Ste vedeli, da se je igralka na snemanju zaljubila v soigralca, ki upodablja lik Ferita? Poglejte, kako prikupna sta kot par!