Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Krešo: Zaradi ljubezni bi naredil vse

4. 3. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
Krešo, Na granici, Šverc komerc

Krešo foto: Promocijski material

Igralec, ki je navduševal v vlogi kreša v seriji Šverc komerc je od leta 2018 poročen z devet let starejšo igralsko kolegici Jeleno Perčin, s katero imata tudi dva otroka. Za njih in za ljubezen pa bi Momčilo poznan kot 'Krešo' naredil vse.

Igralec Momčilo Otašević in njegova žena Jelena Perčin Otašević sta se spoznala med snemanjem hrvaške serije Zora v Dubrovniku (Zora dubrovačka) leta 2013, zaljubila pa sta se šele dve leti kasneje, med snemanjem serije Kar bo, pa bo (Kud puklo da puklo). Obe seriji smo lahko spremljali tudi na slovenskih televizijah. Igralca sta si večno zvestobo obljubila leta 2018, ko je bila Jelena že noseča z njuno prvorojenko Mašo, konec leta 2020 pa se jima je pridružil še sin Jaška. Jelena ima sicer iz prejšnjega zakona še hči Loto. 

V nekem intervjuju je priznal, da bi za ljubezen in Jeleno naredil vse in se spomnil njunih začetkov. "Zaradi ljubezni sem v nekem obdobju, ko sem bil polno zaseden, vedel, da moram v Zagreb priti ob točno določeni uri, da se vidim z Jeleno in se nato odpravim v drugo državo, kjer sem imel delo. Tudi več ur sem čakal pred njeno zgradbo in čakal, da si prižge telefon, ker je že zaspala. Skupaj sva preživela nekaj ur, nato pa sem šel v Beograd, kjer sem nadaljeval s snemanjem," je priznal priljubljeni črnogorski igralec. 

Preberite še, zakaj se je priljubljeni igralec poslovil od serije Šverc komerc in svoje vloge Kreša. >>KLIKNITE TUKAJ<<.

prejšnji članek
Slovenska pevka leto dni po porodu še vedno ni fit
Svet slavnih
Slovenska pevka leto dni po porodu še vedno ni fit
naslednji članek
MasterChef se na male ekrane vrača prej, kot smo mislili
Resničnostni šovi
MasterChef se na male ekrane vrača prej, kot smo mislili