900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nika Ambrožič Urbas na novi karierni poti

16. 3. 2021; 11.00
Avtor: K.M.
Nika Ambrozic Urbas_Foto_Ana Gregoric

Nika Ambrozic Urbas foto: Ana Gregorič

Nika Ambrožič Urbas, strokovnjakinja za modo in lepoto, svetovalka s stilom in kreativna direktorica različnih projektov modne in lepotne industrije, bo postala televizijska voditeljica.

Konec marca se Nika Ambrožič Urbas vrača na male ekrane, tokrat pa v nekoliko drugačeni vlogi, saj na komercialni televiziji Pop TV prevzema vodenje nove oddaje Zadovoljna SI o negi telesa, lepotnih trikih in fit življenju. 

»Iskreno vam moram priznati, da je sodelovanje v oddaji Zadovoljna Si uresničitev mojih sanj. Moda me spremlja že od malih nog in brez pretiravanja lahko trdim, da ji posvečam večino svojega življenja. Enako pravzaprav velja tudi za lepoto oziroma odnos do osebne nege. Zato sem sodelovanje sprejela z največjim navdušenjem. Oddaja bo v celoti posvečena stvarem, ki jih kot ženska obožujem in za katere verjamem, da lahko izdatno pripomorejo k bolj kakovostnemu življenjskemu stilu vsake izmed nas. Vsebinsko bi najbolj izpostavila neposreden stik z modnimi ustvarjalci, umetniki ličenja, lepotnimi strokovnjaki, guruji in ostalimi navdihujočimi ustvarjalci. Skupaj bomo odkrivale načine, kako še bolj uživati v lepih stvareh. Je odveč dodati, da bo oddaja prava paša za oči? Saj me poznate. Brez vrhunske estetike pri meni pač ne gre,« je o novi vlogi povedala Urbasova. 

prejšnji članek
Natalija Verboten o ljubezni, vzponih in padcih
Svet slavnih
Natalija Verboten o ljubezni, vzponih in padcih
naslednji članek
Začutite ''boho'' vibracije z najbolj zeleno linijo do sedaj!
Moda&Lepota
Začutite ''boho'' vibracije z najbolj zeleno linijo do sedaj!
#obraziavenija
obraziavenija