profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Velika preobrazba Aleša Valiča: Shujšal je 25 kilogramov!

28. 3. 2021; 10.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
uroš lekić

Aleš Valič foto: Ksaver Šinkar

Aleš Valič je v zadnjem času poskrbel za pravo preobrazbo – kazalec na tehtnici namreč danes kaže 25 kilogramov manj, kot jih je imel, ko so snemali nadaljevanje serije Najini mostovi.

Aleš Valič je v teh koronskih časih poskrbel za veliko preobrazbo, saj je shujšal kar 25 kilogramov in to, kot ponosno pove, brez stradanja.

Aleš po hujšanju. foto: Revija Zvezde Lady

»Nisem se dobro počutil v svoji koži, enostavno me je bilo okoli pasu preveč. Ob ogromni količini dela sem pri prehranjevanju izgubil kompas. Vedel sem, da to ni dobro za zdravje, pa tudi moj videz je bil ... No, kaj naj rečem. Potem je hčerka Sara izvedela za gospo, ki posamezniku jedilnik prilagodi glede na njegovo krvno skupino in zdravstveno stanje. Za hčerko je šla k njej še moja žena Teja, potem jaz, pred kratkim pa tudi Matic. Hitro je ugotovila, kaj potrebujem, in mi sestavila jedilnike, ki so res super. Ker sem od nekdaj rad dobro jedel, je zame pomembno, da je hrana okusna, pa tudi, da ne stradam. Jem pet obrokov na dan in počutim se odlično. Vstajam razmeroma zgodaj, saj je zaradi petih obrokov treba zgodaj začeti. Tudi Teja se je navdušila nad novim načinom prehranjevanja in me skoraj ne pusti več za štedilnik, čeprav zelo rad kuham. Ima pa zdaj v kuhinji še več dela, kot ga je imela prej. Nekaj hrane pridelamo doma, saj imamo vrt, dva rastlinjaka in nekaj sadnega drevja. S Tejo se tudi več gibava, čeprav mora biti telovadba zmerna. Ona okreva po operaciji hrbtenice, jaz pa topim kilograme. Hodiva na sprehode, za kar imava v okolici Grčarevca, kjer živimo, odlične razmere, saj je Planinsko polje brezmejno, tako kot gozdovi okoli njega. Rada tudi kolesariva. Pozimi na sobnem kolesu, doma pa imamo tudi tekaško stezo.«

Aleš Valič in Teja Valič foto: M24

prejšnji članek
Skrita strast sanjskega moškega Gregorja Čeglaja
Svet slavnih
Skrita strast sanjskega moškega Gregorja Čeglaja
naslednji članek
Sanjski Goran šokiral: Hano prevaral z bivšo
Resničnostni šovi
Sanjski Goran šokiral: Hano prevaral z bivšo