Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski Goran šokiral: Hano prevaral z bivšo

28. 3. 2021; 09.48
Avtor: K.M.
07-tv-valentinovo-pop-sanjski-POT

Sanjski moški Hrvaške, Goran Jurenec foto: Pop TV

Oglasil se je Goran Jurenec, ki je razkril, da sta se s Hano razšla že pred meseci in ob tem priznal, da se je v London namesto z njo preselil z bivšo. Pravi, da je našel svojo ljubezen, Hana pa trdi, da laže in da sta prekinila šele pred dvema tednoma.

Hana Rodić je pred dnevi končno potrdila, da sta se z Goranom razšla. Takrat je zapisala, da je izvedela določene stvari, preko katerih ne more. Zdaj pa se je oglasil še Goran Jurenec, ki je na Instagramu zapisal, da je z njo želel prekiniti že pred letom dni, a da se v tem času zgodil Covid in zaprtje in da sta s Hano ostala zaprta v Nemčiji. Dodal je, da je bilo veliko prepirov, a da je tolažbo našel v svojem nekdanjem dekletu, med njima pa so se spet razvila čustva, Goran pa je iskal rešitev, kako bi lahko spet začela razmerje. Ko je izvedel, da se seli v London, je Hano poslal nazaj v Zagreb v London pa se je preselil z nekdanjim dekletom Claudio. "Na to sva gledala kot na nov začetek, ki sva ga dolgo iskala. Ni mi žal zaradi svoje odločitve, saj sem našel ljubezen. Žal mi je samo, da do Hane že od začetka nisem bil iskren in da sem ji lagal," je še zapisal. 

Celotno zgodbo v hrvaščini si lahko preberete na njegovem Instagram profilu: KLIKNITE TUKAJ. Oziroma klikajte po spodnjih Instagram fotografijah. 

Dodal je še, da se želi Hani in vsem sledilcem opravičiti zaradi vse igre, a da danes ve, da je na pravi poti. Izpostavil je še, da želi, da mu Hana oprosti, a da ve, ker jo pozna, da celotna zgodba ne bo ostala tako zelo tiha, kot si on sam morda želi. 

Kaj pravi Hana?

Kmalu po objavljeni izpovedi Gorana se je na družbenem omrežju oglasila tudi Hana, ki trdi, da Goran laže. "Gospodič se dela lepega pred svojim dekletom, midva pa sva prekinila pred dvema tednoma, ko sem ga pustila, še pred tremi dnevi pa me je prosil, da se vrnem k njemu. Tako da Goran, nehaj govoriti, da ne začnem jaz. Laži publiki tako kot si meni. Jaz sem te želela enostavno odrezati iz svojega življenja, a ti ne znaš biti moški." Nato je delila še fotografijo njune domnevne izmenjave sporočil, na vrhu sicer piše, da gre za pogovora z Goranom, a vemo, da se to da zlahka zmanipulirati, ki naj bi potekala to sredo in ponedeljek. 

prejšnji članek
Velika preobrazba Aleša Valiča: Shujšal je 25 kilogramov!
Svet slavnih
Velika preobrazba Aleša Valiča: Shujšal je 25 kilogramov!
naslednji članek
Ste vedeli, da se je Bojan Emeršič tako zelo spremenil?
Svet slavnih
Ste vedeli, da se je Bojan Emeršič tako zelo spremenil?