900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Kdo so igralci filma o princesi Diani?

29. 3. 2021; 09.00
Avtor: STA
profimedia-0140655200

Princesa Diana foto: Profimedia

Razkrili so del igralske zasedbe, ki bo ustvarila film o princesi Diani.

Znano je, da je v novem biografskem filmu o princesi Diani glavna vloga pripadla ameriški igralki Kristen Stewart, sedaj pa so ustvarjalci filma razkrili še delček zasedbe. V vlogi Sarah Ferguson, nekdanje žene princa Andrewa, igra v svetu filma manj znana Olga Hellsing, vlogo Dianinega očeta Earla Spencerja pa zaseda Thomas Douglas.

Olga Hellsing je po pisanju portala Deadline, specializiranega za film, sveže ime v svetu filma, sicer pa gre za v Berlinu živečo nemško manekenko in igralko, ki tekoče govori angleško. Vlogo Dianinega očeta Earla, veterana II. svetovne vojne, ki je bil blizu britanski kraljevi družini, pa je prevzel britansko-nemški igralec Thomas Douglas, ki je znan predvsem po vlogah v nemških produkcijah.

Kristen Stewart kor princesa Diana foto: Profimedia

Novi biografski film se osredotoča na božični vikend, ki ga je princesa Diana preživela z britansko kraljevo družino in med katerim se je odločila, da bo končala zakon s princem Charlesom.

Manjšo vlogo v filmu ima tudi Sarah Ferguson, saj sta s princeso Diano gojili zapleteno prijateljstvo, še posebej v letih pred princesino smrtjo, piše portal.

Sarah Ferguson je v svoji avtobiografiji zapisala, da sta leta 1991, torej leto preden sta se obe ločili, skupaj premišljevali o dotlej neizrečeni ideji, da mora vsaj ena od njiju zapustiti britansko kraljevo družino. "Telefonske žice so pregorevale v noč, zaradi skrivnosti in šal, ki jih nihče drug ne bi razumel," je razkrila vojvodinja Yorška.

Deadline je poročal tudi, da princa Charlesa igra Jack Farthing, v filmu, ki ga režira Pablo Larrain, pa bodo nastopili tudi Timothy Spall, Sally Hawkins in Sean Harris, ni pa še znano, v katerih vlogah. Portal še navaja, da so film začeli snemati v Nemčiji, saj ima tudi nemške koproducente, nedavno pa so produkcijo preselili v Veliko Britanijo.

prejšnji članek
Slovenka leta 2020 je Natalija Spark!
Svet slavnih
Slovenka leta 2020 je Natalija Spark!
naslednji članek
Partner Alenke Husić si je uresničil sanje
Svet slavnih
Partner Alenke Husić si je uresničil sanje