Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Goran v resnici ne živi sanjskega življenja v Londonu?

1. 4. 2021; 10.00
Avtor: J.K.
goran

Goran Jurenec foto: RTL

Razhod Gorana Jurenca in Hane Rodić se je razvil v odmevno pranje umazanega perila. Če gre verjeti govoricam, Goranovo življenje ni tako sanjsko, kot ga je opisal v svoji izpovedi …

Sanjski moški Goran Jurenec je v svoji odmevni izpovedi razkril, da je Hano poslal nazaj v Zagreb, sam pa se je z nekdanjim dekletom Claudio Lucio preselil v London. Hana je za 24sata pojasnila, da ji je nekdanji partner pošiljal slike stanovanja v Londonu, saj bi se mu morala pridružiti v razmaku treh tednov. Slednje se zatem zaradi razmer v svetu ni odvilo po načrtih.

Hana se je postavila zase foto: Osebni arhiv

»Tako kot ni bilo letov v tujino in tako kot je on mene vrnil v Zagreb, tako so sedaj njega vrnili v Berlin. Karma dela čudeže,« je dejala Hana in se s tem dotaknila govoric, da se Goran v resnici sploh ne nahaja v Londonu. Tam naj bi izgubil posel in se vrnil v Berlin, kjer so ga opazili Hanini spletni prijatelji. Neka uporabnica je denimo razkrila, da ga je oprtanega z vrečkami srečala pred živilsko trgovino.

Medtem ko Hana v hrvaških intervjujih sproščeno odgovarja na vsa novinarska vprašanja, pa je Goran sklenil molčati. Za javnost je zaprl tudi profil na družbenem omrežju Instagram. »Zdaj, ko vidim, kako se je vse razpletlo, se samo smejim, opazujem in srkam šampanjec,« pravi Hana.

prejšnji članek
Ko potrka ljubezen: Tako zelo je Edi podobna nečakinja
Svet slavnih
Ko potrka ljubezen: Tako zelo je Edi podobna nečakinja
naslednji članek
Boštjan Romih razkril razlog mladostnega videza
Svet slavnih
Boštjan Romih razkril razlog mladostnega videza