duša Dobra karma

Ob smrti bo z vsemi nami samo ena sopotnica ...

grizli-medved_wiki Svet24.si

Medved raztrgal vodiča, kasneje se je pognal še ...

milan kucan Reporter.si

Kučan šokiral z izjavo: »Treba je verjeti ...

boris johnson1 Svet24.si

Boris Johnson obljubil tableto proti covidu

mario-fafangel Necenzurirano

Zakaj je vlado spet zapustil Mario Fafangel

PicsArt_04-20-12.28.57 Odkrito.si

Oh, kakšna groza?!

Alen Kobilica in Maja Prašnikar Njena.si

Alen Kobilica verjame, da bo spet videl

Ko potrka Ljubezen: Tako se je nekoč preživljal Serkan Bolat!
| Revija Zvezde Lady

Ko potrka Ljubezen: Tako se je nekoč preživljal Serkan Bolat!

Kerem Bürsin, Instagram

Igralec Kerem Bürsin, ki nas je navdušil z vlogo Serkana Bolata v priljubljeni televizijski seriji Ko potrka ljubezen, ima za seboj zanimivo živjensko zgodbo. Da bi preživel, je celo čistil stranišča.

Kerem Bürsin se je kot dvanajstletni otrok  s starši preselil v Združene države Amerike, kjer je pozneje študiral tržno komuniciranje in delal kot model. Ker ga je zanimala tudi igra, je vzporedno s študijem obiskoval še igralske tečaje. Že kmalu je pokazal svoj talent, saj je bil na šolskem tekmovanju izbran za najboljšega gledališkega igralca. A pot do slave je bila še dolga.

Foto: FOX TV - Kerem Bürsin

»Dobro mi je šlo tako na področju marketinga kot v igri. A to, da bi postal igralec, mojemu očetu ni bilo všeč. Čeprav prihajam iz premožne družine, saj je bil oče izvršni direktor naftne družbe, nisem želel, da bi finančno podprl stvari, ki jih ne odobrava. Iz Teksasa sem se zato preselil v Los Angeles in se posvetil karieri, o kateri sem sanjal od svojega trinajstega leta. Priznati moram, da je bil boj za preživetje težek. Treba je bilo plačati najemnino in preostale stroške, šolanje in ure igre,« pripoveduje Kerem, ki si je denar služil z različnimi priložnostnimi opravili. Med drugim je delal v fitnesu, kjer je skrbel za to, da so imele stranke na voljo sveže oprane brisače, bil je poklicni šofer, natakar, v nekem trenutku pa si je služil denar tudi s čiščenjem stranišč. Kot pravi, je hodil od vrat do vrat in imel včasih tudi po tri službe hkrati. Preboj v igralski svet je doživel leta 2010, ko je postal član igralske zasedbe v grozljivki Sharktopus. Seveda so svojega rojaka po tistem hitro opazile tudi turške produkcijske hiše. Odzval se je povabilu za sodelovanje in takoj postal ljubljenec gledalcev, pa čeprav je v enem izmed intervjujev priznal, da raje igra v angleškem kot turškem jeziku. To niti ni čudno, saj je v vseh teh letih živel v Ameriki, na Škotskem, v Indoneziji, Združenih arabskih emiratih in še najmanj v Turčiji.