profimedia-0606418310 Svet24.si

Tako velika je že hči Toma Cruisa in Katie ...

1_nuša rojs Svet24.si

Nuša Rojs: Bila sem presenečena, ko sem ...

milan kucan Reporter.si

Kučan šokiral z izjavo: »Treba je verjeti ...

boris johnson1 Svet24.si

Boris Johnson obljubil tableto proti covidu

mario-fafangel Necenzurirano

Zakaj je vlado spet zapustil Mario Fafangel

Profimedia Madonna Odkrito.si

Tako razkošno vilo si je v času koronavirusa ...

Eva in Mihael, Tednik Njena.si

Čustveno: Za dvojčka Satler zbrali že več kot ...

Ante (Šverc komerc) srečno poročen že 12 let
| K.M.

Ante (Šverc komerc) srečno poročen že 12 let

Asim Ugljen v vlogi Anteja Štiglića, Promocijski material

Nihče ni verjel v njuno razmerje, oče mu je rekel, naj svojo zdaj ženo zapusti, saj bo dobri ženski uničil življenje. Dokazala sta, da so se motili.

Igralec Asim Ugljen, ki v seriji Šver komerc (Na granici) navdušuje v vlogi Anteja, je sredi meseca marca s svojo ženo, prav tako igralko Marto Bolfan Ugljen praznoval dvanajsto obletnico zakona. Ob tem ji je na družbenem omrežju namenil čustven zapis, v katerem je razkril, da v njuno razmerje nihče ni verjel. Razlog pa se je skrival predvsem v tem, da je bila Marta pridna študentka in umirjeno dekle, Ante pa njeno popolno nasprotje. 

"Ko je zanosila, mi je oče rekel, da bom uničil življenje dobri mladi ženski in dodal, da v zakonu ne bom zdržal niti dva tedna in da jo naj pustim, saj si ona tega ni zaslužila. Seveda se je šalil, a ni bil daleč od resnice. Nihče nama ni napovedal več kot nekaj mesecev, a jaz sem se jim smejal. V izračunih ste se vsi zmotili, 12 let zakona, 15 let razmerja. Zato sem se smejal, ker sva vedela. Hvala ti za vsa ta leta, hvala ti za Dina in Leili. Hvala ti za vse skupne korake," je igralec zapisal na družbenem omrežju in zapis končal z besedami: "Marta ljubim te. Vedno te bom."

Igralec je lani sicer prvič spregovoril tudi o hudi bolezni, ki ga je doletela pred petimi leti po koncu snemanja serije Kar bo, pa bo. Na glavi je namreč zatipal tumor, ki mu ga je na koncu operiral kar njegov oče.

Več o tem pa si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<.