Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ante (Šverc komerc) srečno poročen že 12 let

5. 4. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
Ante_Na granici

Asim Ugljen v vlogi Anteja Štiglića foto: Promocijski material

Nihče ni verjel v njuno razmerje, oče mu je rekel, naj svojo zdaj ženo zapusti, saj bo dobri ženski uničil življenje. Dokazala sta, da so se motili.

Igralec Asim Ugljen, ki v seriji Šver komerc (Na granici) navdušuje v vlogi Anteja, je sredi meseca marca s svojo ženo, prav tako igralko Marto Bolfan Ugljen praznoval dvanajsto obletnico zakona. Ob tem ji je na družbenem omrežju namenil čustven zapis, v katerem je razkril, da v njuno razmerje nihče ni verjel. Razlog pa se je skrival predvsem v tem, da je bila Marta pridna študentka in umirjeno dekle, Ante pa njeno popolno nasprotje. 

"Ko je zanosila, mi je oče rekel, da bom uničil življenje dobri mladi ženski in dodal, da v zakonu ne bom zdržal niti dva tedna in da jo naj pustim, saj si ona tega ni zaslužila. Seveda se je šalil, a ni bil daleč od resnice. Nihče nama ni napovedal več kot nekaj mesecev, a jaz sem se jim smejal. V izračunih ste se vsi zmotili, 12 let zakona, 15 let razmerja. Zato sem se smejal, ker sva vedela. Hvala ti za vsa ta leta, hvala ti za Dina in Leili. Hvala ti za vse skupne korake," je igralec zapisal na družbenem omrežju in zapis končal z besedami: "Marta ljubim te. Vedno te bom."

Igralec je lani sicer prvič spregovoril tudi o hudi bolezni, ki ga je doletela pred petimi leti po koncu snemanja serije Kar bo, pa bo. Na glavi je namreč zatipal tumor, ki mu ga je na koncu operiral kar njegov oče.

Več o tem pa si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<.

prejšnji članek
Ko potrka Ljubezen: Tako se je nekoč preživljal Serkan Bolat!
Svet slavnih
Ko potrka Ljubezen: Tako se je nekoč preživljal Serkan Bolat!
naslednji članek
Marija Merljak: »Narava v vsakem mesecu ve, kaj potrebujemo«
Zdravje
Marija Merljak: »Narava v vsakem mesecu ve, kaj potrebujemo«