Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Delovna akcija: Sina zavrgla kot mladega mačka

7. 4. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
družina-zajrid

Družina Zajrid foto: POP TV

Delovna akcija tokrat pomaga šestčlanski družini Zajrid, ki jo je zaznamovala nesreča očeta Dušana. Slednji je tekom izpovedi razkril, kako kruto se je z njim poigralo življenje že pred tragedijo, zaradi katere je pristal na invalidskem vozičku.

Dušanovo otroštvo je zaznamovala ločitev staršev. Mama je spoznala drugega moškega in zapustila družino. Sinka je oddala v sirotišnico in mu obljubila, da ga bo prišla iskati z zelenim Mercedesom. »Štiri leta sem bil tam, pa me ni prišla pogledati. Tako me je zavrgla, kot mačka mlade, po domače rečeno,« pojasnjuje danes 50-letni Dušan Zajfrid, ki je prihod mame dočakal šele po štirih letih, ko je ponj prišla v spremstvu neznanca, ki mu ga je predstavila kot novega očeta.

Dušan Zajrid foto: POP TV

Dušan se je zatem preselil na kmetijo, kjer je 'novemu očetu' pomagal zgraditi novo hišo. V novem okolju je končal osnovno šolo, nato pa se je preselil k svojemu biološkemu očetu in babici. A tudi tu ga ni čakala sreča. Oče je namreč kmalu umrl, z babico sta ostala sama, temu pa je sledil nova tragedija. Tudi babica je umrla, kar je zanj predstavljalo velik šok in izgubo, ki mu še danes oči napolni s solzami.

»Imel sem zelo težko otroštvo. V hmelju sem delal od jutra do večera, vsak dan,« se spominja Dušan, ki ga je kasneje le obsijal žarek upanja. V trgovino, kjer je tedaj delal kot prodajalec, je namreč vsak dan prihajala Suzana, v katero se je zaljubil na prvi pogled. Dušan in Suzana sta tako postala par in si ustvarila skupno življenje, ki jima ga je obogatilo rojstvo štirih sinov.

Suzana Zajrid foto: POP TV

»Zelo sem vesela, da sva se spoznala in si ustvarila družino, pa da sva za sebe, da nisva od drugih odvisna,« pojasnjuje 45-letna Suzana in dodaja, da je Dušan za družino naredil vse, kar je bilo v njegovi moči.

Zadnja oddaja Delovne akcije je prikazala začetek obnove, v nedeljo pa bomo lahko videli, kako je Ana z mojstri v dotrajano domovanje pripeljala sonce. Ne zamudite priljubljene oddaje v nedeljo, ob 20. uri na POP TV.

prejšnji članek
Izbor za mis Šrilanke: Zmagovalki izpulila krono z glave
Svet slavnih
Izbor za mis Šrilanke: Zmagovalki izpulila krono z glave
naslednji članek
Horoskop: Ne bojte se, pravi ljudje bodo vedno ostali
Horoskop
Horoskop: Ne bojte se, pravi ljudje bodo vedno ostali