duša Dobra karma

Ob smrti bo z vsemi nami samo ena sopotnica ...

1_nuša rojs Svet24.si

Nuša Rojs: Bila sem presenečena, ko sem ...

milan kucan Reporter.si

Kučan šokiral z izjavo: »Treba je verjeti ...

boris johnson1 Svet24.si

Boris Johnson obljubil tableto proti covidu

mario-fafangel Necenzurirano

Zakaj je vlado spet zapustil Mario Fafangel

PicsArt_04-20-12.28.57 Odkrito.si

Oh, kakšna groza?!

Alen Kobilica in Maja Prašnikar Njena.si

Alen Kobilica verjame, da bo spet videl

Izbor za mis Šrilanke: Zmagovalki izpulila krono z glave
| J.K.

Izbor za mis Šrilanke: Zmagovalki izpulila krono z glave

Incident na lepotnem izboru za mis Šrilanke, Mrs. Sri Lanka for Mrs. World

Na lepotnem izboru za mis Šrilanke se je odvil incident. Nekdanja zmagovalka je okronani misici z glave izpulila krono in jo samozavestno predala drugo uvrščeni lepotici. Posnetek izbora vas bo pustil brez besed.

Zmagovalka lepotnega izbora za mis Šrilanke je postala Pušpika De Silva. Z njeno zmago se ni strinjala Caroline Jurie, misica, ki je slavila zmago leto poprej. Slednja je na veliko presenečenje sodelujočih, organizatorjev in publike prevzela pobudo in javno naznanila, da Pušpika ne more postati zmagovalka, saj pravilo tekmovanja prepoveduje zmago ločenim ženskam. Po teh besedah je stopila do Pušpike in ji z glave skušala sneti krono. V svojo namero je morala vložiti kar nekaj truda, saj se je krona ujela v lase, zaradi česar jo je morala z močnejšimi potegi izpuliti iz objema pramenov.

Caroline je zatem predala krono drugouvrščeni tekmovalki, Pušpika pa je šokirano zapustila oder. Gledalce je ob tem osupnil tudi odziv preostalih deklet na odru. Medtem ko je Caroline samozavestno napovedovala novo zmagovalko, jo objemala in vzpodbujala, so ostale lepotice v solzah izrazile ganjenost nad njenim dejanjem ter jo v znak podpore objemale in poljubljale.

Organizatorji ogorčeni

Pušpiki so se organizatorji izbora že opravičili in ji vrnili krono, saj uradno ni ločena. Nacionalni direktor izbora je izrazil razočaranje nad neljubim dogodkom in Carolinino ravnanje označil za veliko sramoto. Dogodek obravnava policija, Pušpika pa je na novinarski konferenci pojasnila, da bo poiskala pravno pomoč. Tekom sramotnega dogodka je namreč utrpela žalitev in poškodbe glave.

Posnetek incidenta si lahko ogledate ob vznožju novice.