profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sara Rutar s fantom na novo poslovno pot

8. 4. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
sara-rutar, dejan

Sara Rutar s fantom Dejanom foto: Osebni arhiv

Sara Rutar je presrečna, ker ima ob sebi partnerja, s katerim se odlično ujame tako na zasebni, kot tudi na poslovni ravni. Vas zanima, kaj sta 'zakuhala'?

Kuharska mojstrica Sara Rutar je sicer tik pred uresničitvijo velikih sanj, a mora podrobnosti o tem za enkrat še zadržati zase. Nam je pa zaupala, da sta se s fantom Dejanom podala na skupno poslovno pot, ki je vzklila iz ljubezni do hrane in peke različnih jedi iz moke.

A kako sta prišla do ideje o skupnem poslu in kaj sta si pravzaprav zamislila? »Z Dejanom sva strastna gurmana in tako je naneslo, da sva med drugim valom corone razmišljala, kako bi lahko tudi na poslovnem področju zasnovala skupno zgodbo. Ker smo doma ljubitelji peke kruha, pic in slaščic, sva za domače potrebe iskala kvalitetne moke - iz tega raziskovanja se je nato rodila ideja o poslovni poti, tekom katere bova tudi vsem ostalim ponudila možnost nakupa zelo kvalitetnih mok. Ustvarila sva namreč spletno trgovino www.bakershop.si, kjer bova nudila tudi pripomočke za peko, stran pa bodo bogatili tudi recepti in nasveti za peko,« je navdušeno pojasnila Sara in dodala, da bosta kasneje vse skupaj dopolnila tudi s storitvijo, ki bo zajemala peko pic na različnih zabavah.

Sara: "Dejan je zelo podjeten." foto: Osebni arhiv

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Srčna želja Mance in Roka
Svet slavnih
Srčna želja Mance in Roka
naslednji članek
Konec serije Najini mostovi
Svet slavnih
Konec serije Najini mostovi
#nasazenazenska
nasazenazenska