Severina in Nikolina Pišek Svet24.si

Nikolina Pišek odkrila, zakaj sta se s Severino ...

clooney1 Svet24.si

FOTO: Clooney svoja dvojčka uči traparij, ki ...

pahor vojska vojaki bobo Reporter.si

Bi lahko Pahor postal generalni sekretar Nata? Na ...

koronavirus covid testiranje bobo2 Svet24.si

Petkove korona številke še ugodnejše od ...

20140310-00511851 Necenzurirano

S krajo identitete si je izplačeval dividende ...

Profimedia Princesa Charlotte Odkrito.si

Požvižga se na kraljeva pravila obnašanja

Irena in Božo Njena.si

MasterChef: iz ozadja presenetila Irena in Božo

MasterChef: To je Adama izoblikovalo v dobrega človeka
| J.K.

MasterChef: To je Adama izoblikovalo v dobrega človeka

Adam Šerc, POP TV

Adam iz oddaje v oddajo dokazuje, da ima poleg kuharskega talenta tudi zelo veliko srce. Kuharsko oddajo je polepšal z vse bolj redkimi vrednotami in gledalcem postregel z vero v dobre ljudi.

Adam Šerc ali mojster okusov, kot ga je s komplimentom nedavno počastil Bine, je iskren, čustven in strasten človek, s posluhom do sočloveka, ki bo na svoji poti vedno izbral dobroto, četudi bi to pomenilo, da mora stopiti korak nazaj. Ponaša se z vrednotami, ki v današnji družbi počasi bledijo, zato predstavlja dragocen lik šova MasterChef, saj skozi svoja dejanja prinaša vero v boljši jutri.

Foto: POP TV - MasterChef Slovenija

'V življenju je pomembno le to, da si dober človek'

Komplimente, ki jih je prejel na račun svoje notranje lepote, Adam pripisuje maminemu pečatu in preizkušnjam, ki jih je nanizal na svoji življenjski poti. »Nekaj je v vzgoji, saj nam je mama vcepila moralne vrednote, nekaj pa me je tudi življenje naučilo. Z leti sem prišel do spoznanja, da je v življenju pomembno le to, da si dober človek. Empatija do sočloveka je dandanes redka vrlina. Meni osebno pomeni več, če dam, kot če dobim. Največ mi pomeni, če lahko pomagam soljudem in jih osrečim. Tak sem. Pozitivnost, ljubezen, prijateljstvo, empatija ... to so vrline, ki so moto mojega življenja,« je strnil misli v klepetu za 24ur.com Adam, ki s svojo naravo in veščim sukanjem kuhalnice navdušuje gledalce priljubljenega šova.