Severina in Nikolina Pišek Svet24.si

Nikolina Pišek odkrila, zakaj sta se s Severino ...

clooney1 Svet24.si

FOTO: Clooney svoja dvojčka uči traparij, ki ...

pahor vojska vojaki bobo Reporter.si

Bi lahko Pahor postal generalni sekretar Nata? Na ...

koronavirus covid testiranje bobo2 Svet24.si

Petkove korona številke še ugodnejše od ...

20140310-00511851 Necenzurirano

S krajo identitete si je izplačeval dividende ...

Pohod ob žici Odkrito.si

Pohod ob žici letos malo drugače

jasna-kuljaj Odkrito.si

Jasna Kuljaj: Če me kaj vprašate, boste dobili ...

Zlatko kljub očitkom še vedno dela
| K.M.

Zlatko kljub očitkom še vedno dela

Zlatko, Marko Vavpotič, M24.si

Raperju Zlatu so želeli pred meseci vzeti status kulturnika, predvsem z očitkom, da ne dela, zdaj je pokazal, kakšna je resnica.

Raper Zlatko je včeraj javnosti predstavil še en svoj projekt, videospot za pesem Lahkomiselnim ljudem s plošče Julijan Mak. Pri pesmi pa se ne podpisuje zgolj pod besedilo, ampak je pri samem videospotu z Anžetom Škrubetom sodeloval tudi pri režiji. Pri videospotu pa so mu kot statisti na pomoč priskočili tudi slovenski raperji Klemen Klemen, Rok Trkaj, Boštjan Nipič Nipke in Vladimir Kosović Doša. Pri projektu pa je sicer sodelovalo več kot 50 ljudi, tudi znanih slovenskih obrazov. 

"Ko ga boste vprašali, ali je vredno vlagati velike količine denarja v tovrstne projekte, vam bo rekel, da se to enkrat povrne. In če boste gledali samo na to, kaj boste imeli od tega, potem ni vredno. Če pa boste gledali na svoje delo kot na zapuščino, potem je vredno vsakega centa. Pri nas je kvalitete dovolj, a žal za njo ni vedno dovolj prostora. Prej kot se sprijaznimo, da ustvarjamo za peščico, lažje živimo s krivico, ki je do umetnikov za časa njihovega življenja od vekomaj prisotna," je ob premieri videospota povedal Zlatko in ob tem poudaril, da ravno on, ki so mu pred meseci najbolj očitali, da ne dela in mu želeli vzeti status kulturnika, še naprej na veliko dela.