stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nika Zorjan: Kot plavolaski mi vse oprostijo

24. 4. 2021; 07.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
Nika Zorjan

Nika Zorjan foto: Revija Zvezde Lady

Modna kameleonka Nika Zorjan se odlično počuti kot svetlolaska.

Tako kot rada eksperimentiram z glasbo, projekti, nastopi, izkušnjami, rada preizkušam tudi različne stajlinge in pričeske. Dolgo sem imela rožnato barvo las, ko pa so po državi zaprli frizerje in nisem mogla po novo pričesko, sem bila vesela povabila v hrvaško oddajo. Tam me je frizerka pobarvala na blond, kar mi je bilo v trenutku zelo všeč. Zdi se mi, da sem videti malenkost bolj zrela,« pravi prekmurska pevka Nika Zorjan.

nika zorjan foto: Revija Zvezde Lady

»Sicer pa sem preizkusila že najrazličnejše barve las, od rjave, pink, rdeče, pa se mi zdi, da je blond ravno pravšnja zame. Sem bolj nerodne sorte, hitro naredim kakšno neumnost, pa mi jo kot plavolaski laže oprostijo,« se smeji Nika, ki močno pogreša odre. Bolj kot ne je doma, našla se je v tem, da trenira prek YouTuba.

»Poskušam biti aktivna, berem motivacijske knjige, občutek, da sem del glasbene industrije, imam le prek raznih oddaj, v katere me povabijo. Vesela pa sem tudi, da sem posnela nekaj videospotov in novo pesem Zate dovolj, ki me je ganila do solz. Govori o brezpogojni ljubezni med hčerko in očetom. Oče jo hoče zaščititi pred ‘kruto realnostjo’, ko jo v šolo vozi oblečen v elegantno obleko, v resnici pa gara v treh službah, da za silo preživita. Pesem je deloma tudi avtobiografska. Zato apeliram na mlade, naj imajo radi svoje starše, jih spoštujejo in cenijo, kajti le redko se zavedajo, kaj starši storijo zanje,« pravi pevka.

prejšnji članek
Špela Močnik: Rekreacija je zame kot spanje
Svet slavnih
Špela Močnik: Rekreacija je zame kot spanje
naslednji članek
Zakaj Denis Avdić ne gleda kuharskih oddaj?
Svet slavnih
Zakaj Denis Avdić ne gleda kuharskih oddaj?