stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Od pesmi Rdeč ferrari je minilo že več kot 20 let

24. 4. 2021; 11.11
Avtor: K.M.
koncert LJ grad 1 (foto Sašo Radej)

Natalija Verboten foto: Sašo Radej

Natalija Verboten je leta 2000 navdušila s svojo prvo veliko vseslovensko uspešnico. Lahko verjamete, da je ta uspešnica stara že več kot 20 let?

Natalija Verboten je s skladbo Rdeč ferrari, njeno prvo veliko vseslovensko uspešnico, ki je jeseni leta 2000 obnorela mlado in staro, postala prepoznavna po vsej Sloveniji. Ker lani ob 20. obletnici izida skladbe zaradi epidemioloških razmer ni mogla pripraviti koncerta v živo, ga je v zahvalo zvesti publiki posnela letos na Ljubljanskem gradu, kjer je nastopila ob spremljavi skupine Plamen ter klaviaturistke ter backvokalistke Žive Horvat.

Odigrali in posneli so skladbe, ki jih Natalija v vseh 28 letih, ki jih preživlja na odrih po vsej Sloveniji, najraje prepeva, publiki pa jih bo na svojih družabnih omrežjih poklanjala vsako soboto zvečer.

Za odlično tehnično izvedbo ter predano delo se Natalija zahvaljuje ekipama Bumerang d.o.o. ter BK TV! Natalija je nastopila v oblačilih The Lie by Jerneja P. Zhembrovskyy, za frizuro je poskrbel Kristijan Skamljič za Kiki Hair Slo, za make up pa Sara Kaisersberger za Secret Key Makeup.

prejšnji članek
Kaj si Nuša Rojs misli o slovenskemu Sanjskemu moškemu?
Resničnostni šovi
Kaj si Nuša Rojs misli o slovenskemu Sanjskemu moškemu?
naslednji članek
Andrej Škufca o svoji ženi Melindi
Svet slavnih
Andrej Škufca o svoji ženi Melindi