nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kaj si Nuša Rojs misli o slovenskemu Sanjskemu moškemu?

24. 4. 2021; 12.00
Avtor: Eva Jandl/Svet24
sanjski-moški-hrvaške

Nuša Rojs foto: Warner Bros

Lani smo tudi slovenski gledalci spremljali hrvaško različico šova Sanjski moški, kjer je njegovo srce osvojila Slovenka Nuša Rojs. Danes samska Nuša je povedala, zakaj se ni udeležila slovenskega ljubezenskega šova in kaj meni o slovenskem sanjskem moškem Gregorju Čeglaju.

V lanski sezoni šova Sanjski moški Hrvaške je slavila mariborska pevka Nuša Rojs, in čeprav se je ljubezen med njo in hrvaškim sanjskim moškim Mijo Matićem zdela sanjska, žal ni trajala. Nuša je danes še vedno samska, a v slovenski šov Sanjski moški se ni prijavila. »Že v prvem šovu sem dobila odgovore na vsa vprašanja, se ogromno naučila. Ker vem, da bi bilo zdaj v tem šovu vse po istem kopitu, le z drugimi imeni in priimki, mi to torej ne predstavlja nobenega izziva. In zato, ker si bolj želim spoznati partnerja v naravnih okoliščinah, ne na tak način,« je iskrena Nuša, ki je še povedala, da slovenskega sanjskega moškega Gregorja Čeglaja osebno pozna. »Bila sem presenečena, ko sem izvedela, za koga gre. Spoznala sem ga nedolgo nazaj na neki prireditvi. Na prvo žogo lahko rečem, da je prijazen, urejen, nasmejan, in imam lepo mnenje o njem. Mislim, da je zelo srčen in iskren. Upam, da bo ostal tak tudi po tej izkušnji. Upam, da ne bo podlegel pritisku iz okolice, ampak da bo ostal zvest sebi in svojim odločitvam tudi po šovu.«

Lani je osvojila srce hrvaškega sanjskega moškega. foto: POP TV

PREKINILA STA STIKE

Sama je po šovu sicer še nekaj časa ohranjala stike s sotekmovalkami in Mijo Matićem, saj je bila tudi na Hrvaškem zaradi šova zelo popularna. Kmalu zatem je stike prekinila, saj pravi, da sta si povedala vse, zaključila zgodbo ter ne gojita nobenih zamer drug proti drugemu. Čas karantene je tako posvečala raziskovanju sebe, pa tudi iskanju nove zaposlitve. Kot pravi, ji to, da je javna osebnost, ni pri iskanju kakšnega »normalnega« dela prav nič pomagalo. Nad ustvarjanjem glasbe ni obupala, pa tudi nad ljubeznijo ne; zdaj bolj natančno ve, česa si želi in česa ne. »Metanje peska v oči za začasno potešitev pač ne pride v poštev, kaj resnejšega pa še ni na vidiku,« je iskrena lepotica, ki svoj prosti čas najraje preživlja na konjskem hrbtu ali ob plesnem drogu.

Še vedno samska Nuša dela tudi kot model. foto: Osebni arhiv

Slovenskega sanjskega moškega Gregorja pozna in ima o njem pozitivno mnenje.

Slovenskega sanjskega moškega Gregorja pozna in ima o njem pozitivno mnenje. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
6 najboljših topilcev maščob
Zdravje
6 najboljših topilcev maščob
naslednji članek
Od pesmi Rdeč ferrari je minilo že več kot 20 let
Svet slavnih
Od pesmi Rdeč ferrari je minilo že več kot 20 let