profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Saška Lendero hvaležna, da Miha obožuje živali

27. 4. 2021; 07.00
Avtor: Štiri tačke
saša lendero, aria

foto: Marko Vavpotič/M24.si

Živali so stalno prisotne v domu pevke Saške Lendero, ki pravi, da si partnerja brez čuta do živali ne bi znala predstavljati, zato je hvaležna, da je Miha glede tega čudovit. Lepo odnos do živali pa ima tudi njuna hčera Aria.

"Čut do živali me spremlja že vse življenje. Starši so mi že zelo zgodaj privzgojili veliko ljubezen do tačkastih prijateljev. Pa tudi spoštovanje, kar se mi zdi zelo pomembno! Včasih opazujem ljudi, ki se imajo za ljubitelje živali, pa jih ne znajo prav nič opazovati in začutiti. Meni pa se je vedno zdelo zelo pomembno, da svoji živalci poleg ljubezni in oskrbe daš tudi upoštevanje in spoštovanje. Le tako lahko zares razvijejo svojo osebnost in postanejo pravi prijatelji in ne le spremljevalci," je za revijo Štiri tačke povedala pevka Saška Lendero. Doma imajo 15-letno muco Azro, pa kužiko Candy in kužka Dima, ki ga je lanskega januarja kupila Saškina mami, ki se je kasneje žal poslovila. Saška je še dodala, da je hvaležna, da imata živali rada tudi Miha in Aria. 

"Zelo sem vesela, da ima Aria tako lep odnos do živali. Če živalim veliko daješ, ti one vračajo vse in še več! Zelo me razžalosti, kadar starši kupujejo otrokom živali namesto igrač. Tako se kuža ali muc presojata le s stališča zabavnosti in podrejenosti, kar mislim, da je narobe. Živalci je treba dati tudi prostor in spoštovanje. Mora imeti možnost, da se umakne in da se je ne »vlači« naokrog. Treba je upoštevati tudi njene želje in potrebe ter znati otroka usmerjati v odnosu do živali."

prejšnji članek
Monica Bellucci: Izkušnje delajo človeka seksi
Svet slavnih
Monica Bellucci: Izkušnje delajo človeka seksi
naslednji članek
Mijo in Gordana (Šverc komerc) spet skupaj
Svet slavnih
Mijo in Gordana (Šverc komerc) spet skupaj