Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nov pevec Poskočnih in Čuk Miha Novak sta v resnici v sorodu

1. 5. 2021; 10.00
Avtor: Zvezde Lady
Miha-Dejan 1140x500px

Miha Novak (Čuki) in Dejan Golob (Poskočni) foto: Promocijski material

Poskočni muzikanti so hitro našli zamenjavo za Dejana Krajnca. V svoje vrste so sprejeli Dejana Goloba, ki je v resnici bratranec že znanega glasbenika, Čuka Mihe Novaka.

Dejan Golob izhaja iz Vuzenice in je bratranec nam zdaj že bolj znanega Čuka Mihe Novaka, ki ga je Poskočnim tudi priporočil. V sorodu jim več kot očitno po žilah teče prava glasbena kri. Želja po odrih in usoda sta hoteli, da se najdejo in združijo v novo poskočno celoto. Dejan je vokalist in klarinetist, ki je razmišljal tudi o članstvu pri Avsenikih, a neskončnih poti v tujino se je nekoliko ustrašil. Doma ima vendarle dva otroka (Žano in Nika), zato si želi takšnih igranj, da se bo lahko vsak dan vračal domov.

Zadnjih nekaj let je bil pevec v pop-rock skupini. Že več kot dve desetletji se torej aktivno ukvarja z glasbo, ni več najstnik, zato se na komentarje o svojem dih jemajočem videzu ne odziva, temveč le modro nasmehne. Njemu je pomembno le, da bo svojo glasbeno zgodbo nadaljeval kot član Poskočnih muzikantov, in upa, da bo pridal ravno prav vsega, kar potrebujejo, da bodo pri poslušalcih zaželeni in priljubljeni. Poskočni obljubljajo, da ga kmalu slišimo v njihovi prvi skupni skladbi.

prejšnji članek
Nekdanji zmagovalec MasterChefa zdaj zasebni kuhar na Dunaju
Resničnostni šovi
Nekdanji zmagovalec MasterChefa zdaj zasebni kuhar na Dunaju
naslednji članek
Tu po koncu Sanjskega moškega dopustuje Peter Poles
Resničnostni šovi
Tu po koncu Sanjskega moškega dopustuje Peter Poles