pika nogavička Svet24.si

Kako je nastala slavna Pika Nogavička?

siler1 Svet24.si

Nina nekega jutra ni mogla več vstati iz ...

anton prijatelj Reporter.si

Izginotje župnika Prijatelja: pregnali naj bi ga ...

Marjan Šarec Svet24.si

Šarec o Janu Boklevu in »izgubljenih sinovih ...

beović Necenzurirano

Čas je, da Krek in Beovićeva odstopita #kolumna

neisha Odkrito.si

Igriva, lahkotna, sveža!

louis-reed-pwcKF7L4-no-unsplash Njena.si

Raziskava je pokazala: Mlečno kislinske bakterije...

Nov pevec Poskočnih in Čuk Miha Novak sta v resnici v sorodu
| Zvezde Lady

Nov pevec Poskočnih in Čuk Miha Novak sta v resnici v sorodu

Miha Novak (Čuki) in Dejan Golob (Poskočni), Promocijski material

Poskočni muzikanti so hitro našli zamenjavo za Dejana Krajnca. V svoje vrste so sprejeli Dejana Goloba, ki je v resnici bratranec že znanega glasbenika, Čuka Mihe Novaka.

Dejan Golob izhaja iz Vuzenice in je bratranec nam zdaj že bolj znanega Čuka Mihe Novaka, ki ga je Poskočnim tudi priporočil. V sorodu jim več kot očitno po žilah teče prava glasbena kri. Želja po odrih in usoda sta hoteli, da se najdejo in združijo v novo poskočno celoto. Dejan je vokalist in klarinetist, ki je razmišljal tudi o članstvu pri Avsenikih, a neskončnih poti v tujino se je nekoliko ustrašil. Doma ima vendarle dva otroka (Žano in Nika), zato si želi takšnih igranj, da se bo lahko vsak dan vračal domov.

Zadnjih nekaj let je bil pevec v pop-rock skupini. Že več kot dve desetletji se torej aktivno ukvarja z glasbo, ni več najstnik, zato se na komentarje o svojem dih jemajočem videzu ne odziva, temveč le modro nasmehne. Njemu je pomembno le, da bo svojo glasbeno zgodbo nadaljeval kot član Poskočnih muzikantov, in upa, da bo pridal ravno prav vsega, kar potrebujejo, da bodo pri poslušalcih zaželeni in priljubljeni. Poskočni obljubljajo, da ga kmalu slišimo v njihovi prvi skupni skladbi.