Severina in Nikolina Pišek Svet24.si

Nikolina Pišek odkrila, zakaj sta se s Severino ...

clooney1 Svet24.si

FOTO: Clooney svoja dvojčka uči traparij, ki ...

pahor vojska vojaki bobo Reporter.si

Bi lahko Pahor postal generalni sekretar Nata? Na ...

koronavirus covid testiranje bobo2 Svet24.si

Petkove korona številke še ugodnejše od ...

20140310-00511851 Necenzurirano

S krajo identitete si je izplačeval dividende ...

Pohod ob žici Odkrito.si

Pohod ob žici letos malo drugače

jasna-kuljaj Odkrito.si

Jasna Kuljaj: Če me kaj vprašate, boste dobili ...

Sanjski moški: Carmen nekoč in danes
| J.K.

Sanjski moški: Carmen nekoč in danes

Carmen Osovnikar ostaja del šova., POP TV

Nedeljsko oddajo Sanjski moški je začinila razočarana Carmen Osovnikar, ki ne skriva goreče želje po skupni prihodnosti z Gregorjem Čeglajem.

Pred svečano ceremonijo vrtnic je Carmen Osovnikar še tesneje objel občutek, da je Gregor Čeglaj bolj naklonjen mlajšim dekletom, ki pa jih po njenem mnenju v šov niso vodili resni nameni, pač pa želja po pozornosti. Ker sama resnično išče življenjskega sopotnika in očeta svojih otrok, se ji je zdelo krivično, da bi se morala posloviti, mesto pa prepustiti dekletom, ki so se pred kamerami znašle zaradi zabave.

Preberite še: Carmen je tudi sama spremljala številne kritike, nato pa se odzvala s pojasnilom in razkritjem o alkoholu v oddaji. Njeno pojasnilo najdete TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Foto: POP TV - Carmen Osovnikar

A večer se ni končal najbolj mirno. 39-letnico so namreč ob kozarčku tako prevzela čustva, da je svojo žalost in strah pred slovesom izrazila z izjavo, da bo sanjskemu Gregorju razkrila, katera dekleta nimajo resnih namenov. Njen nagovor se je zdel zlasti nespoštljiv Anji Širovnik, kar ji je skušala pojasniti v vljudnem in mirnem tonu. A odziv 21-letnice je v Carmen sprožil še burnejšo reakcijo in poplavo besed, na katere nemara ni najbolj ponosna. Grenke občutke je pogasila šele vrtnica, ki ji jo je kot zadnji tekmovalki na ceremoniji podelil Gregor.

Carmen, ki ji spletni komentarji po oddaji niso prizanesli, je bila pred leti deset let poročena s solastnikom znane mariborske restavracije, s katerim pa si nista ustvarila družine. Kot pojasnjuje, si je v minulih letih prigarala uspešno poslovno življenje, hrepeni pa po tem, da bi njen dom napolnila partnerska in družinska sreča.

Foto: Mediaspeed - Karmen leta 2009, ko je štela 27 let.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?