mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Carmen nekoč in danes

3. 5. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
carmen-osovnikar

Carmen Osovnikar ostaja del šova. foto: POP TV

Nedeljsko oddajo Sanjski moški je začinila razočarana Carmen Osovnikar, ki ne skriva goreče želje po skupni prihodnosti z Gregorjem Čeglajem.

Pred svečano ceremonijo vrtnic je Carmen Osovnikar še tesneje objel občutek, da je Gregor Čeglaj bolj naklonjen mlajšim dekletom, ki pa jih po njenem mnenju v šov niso vodili resni nameni, pač pa želja po pozornosti. Ker sama resnično išče življenjskega sopotnika in očeta svojih otrok, se ji je zdelo krivično, da bi se morala posloviti, mesto pa prepustiti dekletom, ki so se pred kamerami znašle zaradi zabave.

Preberite še: Carmen je tudi sama spremljala številne kritike, nato pa se odzvala s pojasnilom in razkritjem o alkoholu v oddaji. Njeno pojasnilo najdete TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Carmen Osovnikar foto: POP TV

A večer se ni končal najbolj mirno. 39-letnico so namreč ob kozarčku tako prevzela čustva, da je svojo žalost in strah pred slovesom izrazila z izjavo, da bo sanjskemu Gregorju razkrila, katera dekleta nimajo resnih namenov. Njen nagovor se je zdel zlasti nespoštljiv Anji Širovnik, kar ji je skušala pojasniti v vljudnem in mirnem tonu. A odziv 21-letnice je v Carmen sprožil še burnejšo reakcijo in poplavo besed, na katere nemara ni najbolj ponosna. Grenke občutke je pogasila šele vrtnica, ki ji jo je kot zadnji tekmovalki na ceremoniji podelil Gregor.

Carmen, ki ji spletni komentarji po oddaji niso prizanesli, je bila pred leti deset let poročena s solastnikom znane mariborske restavracije, s katerim pa si nista ustvarila družine. Kot pojasnjuje, si je v minulih letih prigarala uspešno poslovno življenje, hrepeni pa po tem, da bi njen dom napolnila partnerska in družinska sreča.

Karmen leta 2009, ko je štela 27 let. foto: Mediaspeed

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Higienski vložki odslej manj obdavčeni
Zdravje
Higienski vložki odslej manj obdavčeni
naslednji članek
Horoskop: Kaos in gneča nista najboljše zdravilo
Horoskop
Horoskop: Kaos in gneča nista najboljše zdravilo