kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

hitri test, keele, študenti Svet24.si

V študentsko leto s pogojem PCT

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

sonja-plešnar Njena.si

Sonja Plešnar: Ali me ljubiš, ali sovražiš - ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Filmske kamere brnijo, pri Marvelu napovedali nadaljevanje uspešnic
| STA / J.K.

Filmske kamere brnijo, pri Marvelu napovedali nadaljevanje uspešnic

Marvelovi superjunaki, Marvel

Iz studiev Marvel so sporočili, da so zavihali rokave. Obeta se namreč nadaljevanje filma Črni panter in Stotnica Marvel. V posebnem napovedniku so naznanili še nekaj novitet, ki se obetajo ljubiteljem njihovih junakov.

Iz studiev Marvel so sporočili, da bo nadaljevanje filma Črni panter, podnaslovljeno Wakanda Forever, v kinih predvidoma na ogled od 8. julija 2022, medtem ko bo nadaljevanje filma Stotnica Marvel z angleškim naslovom The Marvels javnosti predstavljeno 11. novembra prihodnje leto, je poročal portal New York Daily News.

Foto: yt - Chadwick Boseman v filmu Črni panter (slika 13)

V prvem filmu o Črnemu panterju je igral lani preminuli igralec Chadwick Boseman, po premieri leta 2018 pa film v blagajne prinesel več kot 1,3 milijarde ameriških dolarjev. Igralka Lupita Nyong je minuli mesec v oddaji Ellen DeGeneres dejala, da je drugi del filma bolj ali manj poklon Bosemanu. Režijo podpisuje Ryan Coogler. V novem filmu o Stotnici Marvel bo medtem protagonistko ponovno igrala Brie Larson, režiserka pa je Nia DaCosta.

Foto: 2i Film - Stotnica Marvel

Prav tako so pri Marvelu v posebnem napovedniku naznanili še nekaj novitet, ki se obetajo ljubiteljem njihovih junakov. Že 9. julija letos bo premierno predstavljen film Črna vdova v režiji Cate Shortland, v katerem v naslovni vlogi igra Scarlett Johansson, 3. septembra mu bo sledil film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings v režiji Destina Daniela Crettona, 17. decembra pa novi film o človeku pajku Spider-Man: No Way Home v režiji Jona Wattsa.

V napovedniku je predstavljen tudi film Eternals, katerega režijo je prevzela oskarjevka Chloé Zhao, v njem pa med drugimi igrajo Gemma Chan, Angelina Jolie in Kumail Nanjiani.

Med filmi, ki prihajajo v 2022, so napovedani tudi Doctor Strange in the Multiverse of Madness v režiji Sama Raimija (25. marec) in Thor: Love and Thunder režiserja Taike Waititija (6. maj). V letu 2023 pa bosta predvidoma na sporedu novi film o junaku Ant-Manu in tretji del franšize Varuhi galaksije, še povzema New York Daily News.