Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Filmske kamere brnijo, pri Marvelu napovedali nadaljevanje uspešnic

5. 5. 2021; 07.08
Avtor: STA / J.K.
MARVELOVI SUPERJUNAKI V AKCIJI

Marvelovi superjunaki foto: Marvel

Iz studiev Marvel so sporočili, da so zavihali rokave. Obeta se namreč nadaljevanje filma Črni panter in Stotnica Marvel. V posebnem napovedniku so naznanili še nekaj novitet, ki se obetajo ljubiteljem njihovih junakov.

Iz studiev Marvel so sporočili, da bo nadaljevanje filma Črni panter, podnaslovljeno Wakanda Forever, v kinih predvidoma na ogled od 8. julija 2022, medtem ko bo nadaljevanje filma Stotnica Marvel z angleškim naslovom The Marvels javnosti predstavljeno 11. novembra prihodnje leto, je poročal portal New York Daily News.

Chadwick Boseman v filmu Črni panter (slika 13) foto: yt

V prvem filmu o Črnemu panterju je igral lani preminuli igralec Chadwick Boseman, po premieri leta 2018 pa film v blagajne prinesel več kot 1,3 milijarde ameriških dolarjev. Igralka Lupita Nyong je minuli mesec v oddaji Ellen DeGeneres dejala, da je drugi del filma bolj ali manj poklon Bosemanu. Režijo podpisuje Ryan Coogler. V novem filmu o Stotnici Marvel bo medtem protagonistko ponovno igrala Brie Larson, režiserka pa je Nia DaCosta.

Stotnica Marvel foto: 2i Film

Prav tako so pri Marvelu v posebnem napovedniku naznanili še nekaj novitet, ki se obetajo ljubiteljem njihovih junakov. Že 9. julija letos bo premierno predstavljen film Črna vdova v režiji Cate Shortland, v katerem v naslovni vlogi igra Scarlett Johansson, 3. septembra mu bo sledil film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings v režiji Destina Daniela Crettona, 17. decembra pa novi film o človeku pajku Spider-Man: No Way Home v režiji Jona Wattsa.

V napovedniku je predstavljen tudi film Eternals, katerega režijo je prevzela oskarjevka Chloé Zhao, v njem pa med drugimi igrajo Gemma Chan, Angelina Jolie in Kumail Nanjiani.

Med filmi, ki prihajajo v 2022, so napovedani tudi Doctor Strange in the Multiverse of Madness v režiji Sama Raimija (25. marec) in Thor: Love and Thunder režiserja Taike Waititija (6. maj). V letu 2023 pa bosta predvidoma na sporedu novi film o junaku Ant-Manu in tretji del franšize Varuhi galaksije, še povzema New York Daily News.

prejšnji članek
Konec ljubezni med Danijelo in Grašom?
Svet slavnih
Konec ljubezni med Danijelo in Grašom?
naslednji članek
Gordana (Šverc komerc) inspiracija moževe pesniške zbirke
Svet slavnih
Gordana (Šverc komerc) inspiracija moževe pesniške zbirke