mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1)
Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. Ste jo videli?

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gregor Kirsch: Ljudem želi pomagati boljše živeti

8. 5. 2021; 06.00
Avtor: Nejc Simšič / Revija Zvezde Lady
gregor kirsch

Gregor Kirsch foto: Mediaspeed

Postavni estradnik in nekdanji vojaški specialec Gregor Poljanec - Kirsch, ki se ga spomnimo iz šova Zvezde plešejo in tudi kot nekdanjega partnerja Špele Grošelj, si je zadal poseben življenjski izziv. V prihodnjih tednih bo predstavil svoj projekt Kirschfit izziv, s katerim želi ljudem pomagati izboljšati življenje in jih naučiti uživati.

Tisti, ki poznajo simpatičnega Gorenjca Gregorja Poljanca - Kirscha, ga radi opisujejo kot postavnega, zabavnega, nasmejanega, zagrizenega športnika in predvsem velikega uživača. In vse to nekdanji vojak specialec tudi je, kar pa bi rad prenesel tudi na druge, ki si tega želijo. Kmalu bo namreč začel svoj veliki projekt Kirschfit izziv, s katerim želi Slovence in Slovenke naučiti veščin in taktik, ki jim bodo pomagale do boljšega življenja.

»Gre za štiritedenski program oziroma izziv za vsakega povprečnega državljana, ki želi izgubiti nekaj kilogramov, usvojiti disciplino, se spoprijeti s stresom in strahovi, dvigniti samopodobo in se naučiti bolje uživati življenje. Vključil bom vaje, zaradi katerih bodo ljudje lažje opravljali vsako-dnevna opravila, naučili se bodo discipline in spremembe navad, kar je za marsikoga največji izziv. In ja, z malimi spremembami lahko prideš do velikih rezultatov. Vse, kar se bodo naučili, pa bodo lah-ko vgradili tudi v svoje življenje pozneje,« razkriva Gregor, ki bo velik poudarek dal tudi na obvladovanje stresa.

Gregor Kirsch foto: instagram

»Tudi sam sem se spoprijemal z veliko stresa, v vojski pa sem se naučil to obvladovati in res pomaga. Potem je tu še dvig samopodobe in seveda, kako življenje uživati. Tega marsikdo ne zna, a se da priučiti. Dober primer tega je organizacija zabave: če gostom damo plastične kozarce in krožnike, brez nekega truda, tudi zabava ne bo tako dobra, kot bi bila tista, ki si jo načrtoval bolj podrobno, z vsemi podrobnostmi. To energijo ljudje občutijo in jih lahko dvigne na višjo, boljšo raven.«

Tudi sam je bil eden tistih, ki si je spremenil življenje in pogled nanj. »Mene nič več ne tišči, saj sem večino stvari rešil sam pri sebi. Vsi smo se znašli sredi težkega obdobja. Zaprti smo doma, omejili so druženje, gibanje in našo svobodo. Čeprav imamo vsi dostop do ogromno vaj in načinov treninga, jih večina ne naredi nič. Glavni problem namreč ni v trenin-gu in prehrani. Glavni problem je v disciplini, samopodobi in motivaciji,« nam razloži simpatični Gregor, ki se mu bo pri izzivih pridružilo tudi nekaj znanih obrazov – od ljubljenca občinstva Franka Bajca do pevca Vilija Resnika in pevke Mance Špik. Ni skrivnost, da je sam športno aktiven vsaj petkrat na teden, običajno že v zgodnjih jutranjih urah, ko se odpravi na tek ali v fitnes. Za konec pa nam sogovornik, za katerim vzdihuje marsikatero dekle, zaupa odgovor na vprašanje, ali je še vedno samski: »Za zdaj še ...«

prejšnji članek
Peter Poles: Skozi težke izkušnje ljubezni dozorimo
Resničnostni šovi
Peter Poles: Skozi težke izkušnje ljubezni dozorimo
naslednji članek
Saša Einsiedler razkrila svoj recept za hujšanje
Svet slavnih
Saša Einsiedler razkrila svoj recept za hujšanje