Kaloh Svet24.si

Poslanec Kaloh jih je skupil od neznanca

italija, covid potrdilo Svet24.si

Covid-19 potrdila bodo obvezna za vse delavce v ...

voznik, alkohol, pijan Svet24.si

Pijanega ustavili že v Avstriji, nato še v ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

Goran in Claudia Njena.si

Sanjski Goran: Spet v spletnem boju z bivšo

sveča Ekipa24.si

Cela regija je v solzah! Umrl je največji trener ...

Bomo Sanjo Grohar še slišali peti?
| V.M.

Bomo Sanjo Grohar še slišali peti?

Sanja Grohar, Osebni arhiv

Sanja Grohar je s svojim nepričakovanim nastopom v glasbenem šovu tako zelo navdušila gledalce, da bi jo mnogi želeli znova spremljati na glasbeni sceni. Kaj pa pravi na to Sanja? So odrski žarometi v njej prebudili željo po vrnitvi?

Sanja vse pohvale sprejema s prisrčno hvaležnostjo, ob čemer odkrito priznava, da je petje zasidrano v njeno srce. »Petje je moja velika ljubezen. Nastop v oddaji Kdo si ti: zvezde po masko sem sprejela v zadnjem hipu, kar se je pokazalo kot super odločitev, saj sem neizmerno uživala,« pojasnjuje lepa mamica, ki so jo močno razveselili številni pozitivni odzivi.

Foto: Osebni arhiv - Sanja Grohar in Nicolai

Pa jo je ta prijetna izkušnja znova zvabila v svet glasbe? Kot nam je zaupala v klepetu, za slednje še ni nastopil pravi čas. Trenutno se povsem posveča slovenskemu modnemu projektu, nedavno je namreč luč sveta ugledala njena TCMBB znamka oblačil iz organskega bombaža.

»Če sem iskrena, mi poleg Instagrama, znamke in materinstva malo primanjkuje časa. A kot sem že dejala, nameravam v prihodnosti posneti pesem, česar se bom lotila, ko bom našla pravo ekipo. Zdi se mi namreč pomembno, da v svet pošljem kvaliteten izdelek,« pojasnjuje Sanja.