Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bomo Sanjo Grohar še slišali peti?

20. 5. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
sanja-grohar

Sanja Grohar foto: Osebni arhiv

Sanja Grohar je s svojim nepričakovanim nastopom v glasbenem šovu tako zelo navdušila gledalce, da bi jo mnogi želeli znova spremljati na glasbeni sceni. Kaj pa pravi na to Sanja? So odrski žarometi v njej prebudili željo po vrnitvi?

Sanja vse pohvale sprejema s prisrčno hvaležnostjo, ob čemer odkrito priznava, da je petje zasidrano v njeno srce. »Petje je moja velika ljubezen. Nastop v oddaji Kdo si ti: zvezde po masko sem sprejela v zadnjem hipu, kar se je pokazalo kot super odločitev, saj sem neizmerno uživala,« pojasnjuje lepa mamica, ki so jo močno razveselili številni pozitivni odzivi.

Sanja Grohar in Nicolai foto: Osebni arhiv

Pa jo je ta prijetna izkušnja znova zvabila v svet glasbe? Kot nam je zaupala v klepetu, za slednje še ni nastopil pravi čas. Trenutno se povsem posveča slovenskemu modnemu projektu, nedavno je namreč luč sveta ugledala njena TCMBB znamka oblačil iz organskega bombaža.

»Če sem iskrena, mi poleg Instagrama, znamke in materinstva malo primanjkuje časa. A kot sem že dejala, nameravam v prihodnosti posneti pesem, česar se bom lotila, ko bom našla pravo ekipo. Zdi se mi namreč pomembno, da v svet pošljem kvaliteten izdelek,« pojasnjuje Sanja.

prejšnji članek
FOTO: Jernej Kuntner razkazal zakulisje Najinih mostov
Svet slavnih
FOTO: Jernej Kuntner razkazal zakulisje Najinih mostov
naslednji članek
Gregor jo je izbral, ona pa je zavrnila vrtnico
Svet slavnih
Gregor jo je izbral, ona pa je zavrnila vrtnico
#obraziavenija
obraziavenija