banane, trgovina Svet24.si

V Gradcu med bananami strupen pajek, prodajalka ...

truplo, umor, splošna, kraj zločina Svet24.si

Po treh letih našli razpadajoče truplo ...

dvor, toča Svet24.si

FOTO: Padlo toliko toče, da so jo morali plužiti

gale pocivalsek tvs1 Reporter.si

Ivan Gale zagrozil »nepridipravu Počivalšku«: ...

janez poklukar Necenzurirano

Popoldanski zaslužki ministra za zdravje Janeza ...

bel-metulj Dobra karma

Opazite kdaj belega metulja? Prinaša vam posebno ...

Henrietta Lacks quora com Odkrito.si

Ženska, ki je rešila milijone življenj - pa ...

FOTO: Jernej Kuntner razkazal zakulisje Najinih mostov
| Vesna Meško

FOTO: Jernej Kuntner razkazal zakulisje Najinih mostov

Sprehod skozi zakulisje snemanja serije Najini mostovi., Osebni arhiv

Vas zanima, kako so v resnici videti notranji prostori, kjer so ustvarjalci serije Najini mostovi snemali prizore? Igralec Jernej Kuntner je z nami delil nekaj zanimivosti in tekom zasebnih fotoutrinkov prikazal širši pogled na njegovo tedanje delovno mesto.

Če ste oboževalci serije Najini mostovi, potem vas bo zagotovo pritegnil hiter skok v zakulisje snemanja. Zanimivosti je z nami prijazno delil igralec Jernej Kuntner, ki nas na malih ekranih zabava z vlogo poslanca in vinarja Borisa Juga.

Čeprav se zaradi dovršenosti zdi, da so prizori posneti v pravih bivalnih prostorih, temu v resnici ni tako. Gre namreč za scenske postavitve, ki se nahajajo za Bežigradom, v velikem studiu Perfo produkcije.

Foto: Osebni arhiv - Sprehod skozi zakulisje snemanja serije Najini mostovi.

»Vse notranje scene serije Najinih mostov so tu. No, v glavnem. Vsi stalni interierji. Nekaj je bilo posneto tudi na 'zunanjih' notranjih lokacijah, recimo en bife, kjer jaz iščem enega novinarja, pa hotel, kjer se bo Boris ... ups, ne smem povedat... pardon,« se ob pripovedovanju skorajda spozabi Jernej, ki je tudi sam navdušen nad realistično postavitvijo scenske kulise.

»Scena je absolutno vrhunsko narejena, umeščeni so celo stropi, da ne 'uhaja' ton in da je vse skupaj posneto perfektno. Vsaka notranja scena je postavljena, kot bi bila v resničnosti. Komplimenti ustvarjalcem,« pohvali delo mojstrov igralec in nam zaupa, da ga je najbolj od vsega navdušila prav njegova vinska klet. »Napolnjena s steklenicami vina, obešenim pršutom, degustacijsko mizo, tekočo vodo ... No, pa mogoče še spalnica, kjer sva s Ksenijo prebila marsikatero urico, prijetno in tudi manj prijetno. V glavnem, kot igralca, vesele urice,« sklene Kuntner in se skozi spomine sprehodi še tekom video posnetka in fotoutrinkov, ki jih je ujel med odmori.

Ogledate si jih lahko spodaj - ne spreglejte fotogalerije!

Morda vas zanima še:

Najini mostovi: Se je Tanja za vedno poslovila od serije?