Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Anja Jenko se je pobotala z bivšim, zdaj je zaročena

22. 5. 2021; 11.30
Avtor: K.M.
Anja Jenko

Anja Jenko foto: M24

Januarja letos je javno izjavila, da se je razšla z očetom svojega otroka, ki je močno povezan s podjetjem Majbert Pharma, ki je z državo sklenil posel o dobavi hitrih testov za koronavirus. Dobrih pet mesecev kasneje sta zaročena.

Slovenska starleta Anja Jenko je že pred tedni na družbenem omrežju s skupnimi fotografijami potrdila, da je obudila razmerje z očetom svojega otroka, Mariom Pejčićem. Anja je januarja namreč na Instagramu povedala, da sta se razšla. Anja in Mario sta se takrat namreč pojavila v medijih, saj je Mario močno povezan  z lastnikoma podjetja Majbert Pharma Alanom Amadejom Eferlom in Klemnom Nicolettijem, ki sta z državo sklenila posel o dobavi hitrih testov za koronavirus. Spomnimo, testi so bili v začetku leta pod drobnogledom glede zanesljivosti.

"Nisem povezana s to družbo in z nikomer v to vpletenih, nisem poročena niti v nikakršnem razmerju z nikomer od njih. Subtilno sem želela zajeti tudi razmerje z Mariom. Če ni bilo evidentno - tako je, nisva več skupaj," je Anja pred meseci o svojem razmerju povedala na družbenem omrežju. Mesece kasneje pa je parček svojo ljubezen spet obudil. Od včeraj dalje pa sta očitno tudi zaročena. 

Anja je včeraj namreč praznovala svoj 29. rojstni dan, Mario pa ji je ob tem pripravil veliko zabavo presenečenja. Instagram objave pa ob tem razkrivajo, da je Mario ob tem pripravil še eno presenečenje, saj je na balkonu pred vsemi zbranimi pokleknil in Anjo zaprosil za roko. 

prejšnji članek
Razkošno življenje: Carmen si je vse prigarala sama
Resničnostni šovi
Razkošno življenje: Carmen si je vse prigarala sama
naslednji članek
Žalostna usoda: Kondi bolan, brez denarja in strehe nad glavo
Svet slavnih
Žalostna usoda: Kondi bolan, brez denarja in strehe nad glavo
#nasazenazenska
nasazenazenska